שאלה

שאלה

שלום אני קוראת סמויה שלכם כבר כמה חודשים אני ממתינה כרגע לניתוח שרוול בבית החולים במאיר, עדיין אין לי תאריך ביד וההמתנה קצת משגעת אותי אני אשמח לשמוע מאנשים שעברו שרוול במאיר, כמה זמן לקח להם לקבל תאריך ולהגיע לניתוח תודה

רוייקו

New member
אין לי תשובה לגבי התורים בבי"ח מאיר

אבל יש לי שאלה עם מי נפגשת בהחלטה על הניתוח ואיזו עוד פרוצדורות הוצעו לך במסגרת זו ?

רוייקו שלום

אני כבר בסוף הפרוצדורה, אצלי זה קצת מסובך כי בגלל כל מיני מגבלות גופניות, שאין לי איך להסבירֿ אני יכולה לעבור רק שרוול.. ונפגשתי עם ד"ר שוורץ

אופירA

New member
מנהל
תתקשר למזכירה כל שבוע

שישימו אותך על רשימת הקדמת תורים. גם אם עדיין אין לך תור, אבל אם תור מתבטל, תבקש להיות ברשימה. מאיר בכ"ס אמנם ממשלתי, אבל קטן, אז יכולים להיות תורים לא נוראים בכלל. אני מכירה רק טבעת במאיר אצל ד"ר שוורץ, לא שרוול.

ד"ר שוורץ

ניתח אותי טבעת. מנתח נפלא ואדם מקסים! אני נותחתי אצלו באופן פרטי במדיקל סנטר ככה שתוך חודשיים מהפגישה הראשונה כבר הייתי בניתוח. תברר אם אפשר לעשות באופן פרטי דרך הביטוח שלך בקופת חולים. אולי זה יזרז את התהליך.

PavlovsDaughter

New member
גם אני במצב הזה. עייני בשרשור הסקר למטה.

אנשים שבפרטי גמרו עניין יותר מהר. מבינה אותך לגמרי עם הקטע של ההמתנה שמשגעת אותך. אני בתל השומר, ושולחים אותי לכל מיני אנדוקרינולוג, דיאטנית, אישור פסיכיאטר, מה לא. ולדברים האלה אין תורים במיידי, לפסיכיאטר למשל אני מחכה 3 חודשים כשלאנשים שיש ביטוח פרטי סוגרים עניין ב-3 שבועות. יש היבט חיובי שיוצא לי להתבשל טוב יותר על ההחלטה ולקרוא, לעומת אנשים שאני רואה פה בפורום שהם קלולס מוחלטים לגבי הניתוחים שלהם (הרבה שואלים מה מותר לאכול ביום שאחרי למשל), כנראה כי עברו תהליך יותר אינסטנט. ההיבט השלילי הוא שהזמן לא דופק לטובתי *אנחה*. אני רוצה להתחיל בחיים החדשים כבר.

למעלה