שאלה

Hada6

New member
שאלה

ברגע שהכל לכאורה נראה טוב בבחור אופי,אישיות וכיו"ב...ורק מפריע המראה החיצוני שבעיקרון יחסית סביר פלוס פשוט לא הטעם שלי. ענין כזה יכול להפריע? יש אנשים שפחות חשוב להם מראה חיצוני מסיבות כאלו ואחרות לי זה מציק וזה אני מרגישה שזה משליך על שאר הנושאים מסביב. מה לעשות??

בהחלט

יכול להפריע ומאד! ואל תרגישי לרגע איזה מצפון מזה.. זה טבעי ונורמאלי.. ולכל בן אדם חשוב המראה של השני. מי יותר ומי פחות.. אבל זה חשוב.. (אחרת הוא לא בריא..) ולגבי להמשיך, כל רב יגיד לך שאין מה להמשיך!

Hada6

New member
גם אם אומרים לי

שאני סתם מגזימה? ויכול להיות שטיפוח המראה שלו לא מענין אותו מספיק ואם ישקיע זה יהיה בסדר

אם

הוא היה משקיע כן היית מתחברת למראה שלו, או שבעצם המראה שלו את לא מתחברת? ובבירורים עליו, הוא בחור שבאופיו מבולגן וכו' או שהוא מסודר ורק במראה הוא לא משקיע?

Hada6

New member
לא יודעת בדיוק להסביר

מצד אחד,אני לא מתחברת למראה שלו כמו שאמרתי,זה לא הטעם שלי. ומצד שני,אני יכולה לדבר איתו הרבה ויש כימיה מעולה. הוא מסודר אבל מה שמפריע לי שבנוסף לזה שהוא לא הטעם שלי שהוא גם לא משקיע בעצמו.

אם

הוא לא הטעם שלך, גם אחרי פגישה חמישית (ברמה כזאת שזה מפריע לך.. ועובדה שאת שואלת..) אז אין לך מה להמשיך! ומי שיגיד לך שאת סתם מגזימה והוא ישתנה.. א. לא מתחתנים בשביל לשנות בן אדם! ב. זה לא רק פרט טכני של חוסר השקעה אלא שאת לא מתחברת למראה שלו! ג. נראה אותם מתחתנים עם אחד/ת שהם לא נמשכים אליו. ד. זה שיט הטבעי והנורמלי שצריך שיהיה משיכה גם חיצונית ואם היא איננה, זה דבר מהותי שחסר בכל הקשר, ככה הקב"ה ברא אותנו ולא לחינם.. תהיי רגועה.. את בסדר.. לא כל "המייעצים" למיניהם על חשבונך.. וכמו שאמרתי.. כל רב או מומחה בתחום יאמר לך את זה..(אגב, כולם אומרים שעד פגישה שלישית גג יש לתת למראה צ'אנס אחרי זה, חבל על הזמן)

Hada6

New member
אני לא רוצה לפגוע בו

ואני חוששת מאיך הוא יקבל את זה

אני חושב . . .

שזה גם תלוי בגיל של הבחור, כי אם הוא בגיל 21 22 ככה אז זה גיל שנוטה לקבל דברים קשה, אבל אם הוא בחור גדול אז אני חושב שיש מקום לדבר איתו כי הוא מן הסתם בוגר והוא יבין אותך. ובשונה מזה שמעלי שקבע נחרצות שעלייך לחתוך מיד אני חושב דוקא שאת כן צריכה לדבר איתו על זה אך בעדינות ואפילו יש סיכוי שתצליחי בשיחה הזאת כי א. אולי הבחור בעצמו מודע לזה שהוא לא מתלבש מי יודע מה ובתוך עצמו הוא גם מחכה לאחת שתשנה אותו מבחינה חיצונית‏?‏! (ומי יותר מבין בביגוד אם לא בחורה‏)‏ ב. אולי הוא ישמח לקבל את הטעם שלך ולהשתנות כדי לעשות לך טוב בלב‏?‏! לכן אני חושב שכן כדאי לך לפתח איתו שיחה בעניין הזה בעדינות ולראות מה הדעה שלו בעניין.

Hada6

New member
הוא די צעיר

וגם שדיברנו פעם בכללית על זה והוא כזה עקץ ואמר שבנות מתלבשות...ולא להיפך..זה ממש לא בראש שלו

מה זה נקרא . . .

די צעיר‏?‏ אני חושב שברגע שתדברי איתו והוא יבין שזה חשוב לך כי אחרת יש מצב שהוא עלול לאבד אותך אז יש מצב לשינוי מצידו כי זה יבוא מהלב שלו כי את חשובה לו.

נכון מאוד. . .

וזה הרבה יותר עדיף מלוותר על הבחור שיש לך איתו כימיה נפלאה להרים ידיים ולסיים איתו לתמיד ואז להמשיך לחיות עם מחשבות שיכרסמו אותך בתוכך "ואולי הוא כן היה משתנה‏‏?‏!"‏ "ואולי הוא כן היה מוכן לעשות את זה בשבילי‏?‏!" לכן עדיף לדבר ולדעת בוודאות ולהיות שלימה עם עצמך לגמרי בצעדים הבאים.

המשיכי להפגש

לפעמים דברים נראים מוזר בהתחלה, אך מתרגלים בהמשך. אם זה ימשיך להפריע, תהיה לך סיבה טובה להוריד.

למעלה