שאלה!!

• פותח הנושא Nobo
  • פורסם בתאריך

Nobo

New member
שאלה!!

האם יכול להיות מצב שלבנאדם תהיה זיקה למקום אחר, לארץ אחרת?? אני מתכוונ מבחינה רוחנית... ואם כן אז מה יכולה להיות הסיבה לכך??

לדעתי

מדובר באיזון. הרבה אנשים שגרים במערב מפתחים באמצע החיים זיקה לתרבות המזרח. הרבה אנשים מרגישים שנוסף על שכלתניות וטכנולוגיה, הנפש כמהה לחלק רוחני יותר, עמוק יותר. החלק הרוחני משלים את הנפש. Proxima Centauri

zoro3

New member
אל תפגעי

אבל אם יש לך זיקה למקום או לארץ אחרת סימן שלא טוב לך עם עצמך

Nobo

New member
דווקא טוב לי עם עצמי.. אבל...

לא טוב לי איפה שאני נמצאת... לא כי החיים שלי לא טובים, פשוט קורה שאני מרגישה שהחיים שלי לא אמורים להיות כאן בארץ אלא בארץ אחרת...

zoro3

New member
יש לי סיפור

בשבילך. היה אדם שבמשך 20 שנה עבד במפעל וכול פעם שחזר מהעבודה היה קונה שקית של פיסטוקים היה עולה הבייתה יושב במרפסת מפצח את הפיסטוקים וזורק את הקליפות של הפיסטוקים מהחלון ובמשך 20 שנה היה רואה איך כל החברים שלו מתקדמים בחיים מבחינה חברתית ובחינה חומרית ורק הוא נשאר עם העבודה שלו ועם הפיסטוקים שלו יום אחד בעודו יושב במרפסת ומפצח פיסטוקים וזורק את הקליפות מהחלון חשב לעצמו די נמאס לי אני רוצה להתאבד הוא קם עלה על המרפסת ורצה לקפוץ שהסתכל למטה ראה מישהו שאוכל את הקליפות של הפיסטוקים שהוא היה זורק. מסקנה תמיד יש יותר גרוע ולכן עצתי לך תהני לך אפה שאת כי לכי תדעי מה יהיה בארץ אחרת.

שרב45

New member
../images/Emo121.gifבהחלט יכול

לי למשל ישנה זיקה לאירלנד בגלל ה"גיניס"............. אבל ברצינות : זה יכול לבוא סתם מתוך משהוא שניקלט במהלך החיים - אפילו מילדות, ומקננן בתוכך, או שזה קשור למשהוא יותר מיסטי, כלומר משהוא שקשור ל"תיקון" האישי שלך. ומניסיון, אם זה קשור לתיקון, הרי שתגיע\י לשם לטוב או לרע.............. [בעצם - אין רע] תהנה\י שרב45

zoro3

New member
../images/Emo178.gifשרב 45

עזוב אותך משטויות בגיל 16 חשבתי שיום אחד תגיע חללית תשלח קרן ותיקח אותי לכוכב אחר. אני אומר שמי שחי את העבר לא יהיה לו עתיד ומי שחי את העתיד אין לא הווה.

על מה אתם מדברים???

אני חולק על הכתוב למעלה. אנשים שחולמים על תרבות אחרת יכולים פשוט לרצות להרחיב את האופקים. וזה לא שלא טוב להם פה, זה פשוט שמה שיש להם פה הוא לא מספיק. מה שיש לך פה בישראל זאת תרבות אחת. אתם מצפים שמפאת אהבתי לארץ ולתרבותה אני אשאר פה לנצח? ישראל מציגה תרבות מסוימת, יש אין סוף תרבויות שמסוגלות לרתק את הנפש האנושית. Proxima Centauri

או כמו שידידתי אמרה

אהבה לאדם אחד לא סותרת אהבה לאדם אחר. לכל אחד יש משהו מסוים להציע, אם אתם אוהבים את זה, מה טוב. חותם שנית, Proxima Centauri

zoro3

New member
אני יגיד לך

על מה מדברים בתקוה שתבין אים ליבו של האדם שלם עם הלמה של החיים שלו אין הוא מודאג לגבי האיך

אני נאלץ להסכים

אבל להוסיף שזה פשוט חוסר התאמה, ולא חסרים אנשים שלא מתאימים להם דברים מסוימים בארץ הזאת.

MAN45

New member
SO WHAT.......

יפה הצגתה את עצמך....................... בגיל 16 חללית זה אקטואלי, עכשיו אם יתמזלו חייך תתמקד בחלל............. אצלך בפנים. שם אין עבר או עתיד רק הווה. אז לך לשחק כילד וככל שיחלוף הזמן אולי תגיע לגרעין אשריך.

היי נובו ברוך בואך../images/Emo24.gif

היי!!! כן בהחלט יכולה להיות לך זיקה למקום אחר!!! נשמתך זו שנמצאת כאן ועכשיו הספיקה להתגלגל כבר מספיק פעמים ויש לך זכרונות מגלגולים קודמים. זכרונות של מקומות זכרונות של חוויות זכרונות של טעמים וריחות זכרונות של מראות זכרונות של צלילים זכרונות בכל חמשת החושים החיצוניים והפנימיים גם יחד. הזכרונות אגורים בדיסק של המח שלך, בתת מודע שלך שנמצא בכל מפרק ומפרק בגופך. יכול להיות שהרחת ריח מסוים והוא העלה בך זכרון קדום. יכול להיות שראית מה שהוא בטלוויזיה ונזכרת בזכרון קדום. כן ידידי לך בעקבות האינטואיציה שלך ואם אתה נמשך לארץ אחרת לך לבקר שם יכול להיות מאד שאתה תכיר את המקום ותדע שם כל רחוב ורחוב בעל פה. בהצלחה!!! אור ואהבת אמת ללא תנאי וללא גבול אהבת אמת מיכל

למעלה