שאלה

שאלה

שמעתי שאכילה ללא גלוטין מורידה את החשק למתוק ופחממות וכך יש הרזיה.ואכן כבר שבוע וחצי שאני אוכלת ללא גלוטין ,כלומר כל מה שאני קונה אני מסתכלת שיהיה ללא גלוטין ובנוסף אפיתי לחם תירס ללא גלוטין ביינתיים ירדתי 1 קג וחצי והחשק למתוק ירד.(אני לא סובלת מציליאק)והתחלתי את הדיאטה בגלל התמכרות למתוק שהעלתה אותי שש קג.מה דעתך על הדיאטה ואם באמת ההמנעות מגלוטין תגרום להרזיה?

פצית219

New member
לא נראה לי שהגלוטן הוא הבעייתי. יכול להיות

שבמסגרת ההימנעות מגלוטן את נמנעת גם מפחמימות פשוטות? (קמח לבן, סוכר וכד') כי זה כן יכול להשפיע על התשוקה למתוק. בכל אופן, אם זה עובד לך ואת מצליחה לאכול בצורה בריאה ומאוזנת ולרזות, תמשיכי. מה אכפת לך.

בכנות - ממש לא

הפחתה של מזון שמכיל גלוטן פשוט מפחיתה חלק ניכר מהמזון שניתן לאכול , בין השאר זה כולל גם מזונות עשירים בקלוריות כגון מאפים מתוקים ומלוחים וכתוצאה מזה זוכים בהרזיה המיוחלת. אין סיבה עקרונית להמנע מגלוטן אלא אם סובלים מצליאק או רגישות לגלוטן. בברכה נטלי

יש שיטה להרזיה של

אהרונסון שבו הם נגד הגלוטין לפי מה שהבנתי בפירסומים שלהם .אז בעצם השיטה טובה כי זה מרחיק אותי מכל מה שאני לא אמורה לאכל .אני כבר שתי קג פחות תוך שבוע וחצי מאז שהתחלתי .והרצון למתוק פשוט ירד מספיק כדי שלא אגע בו בכלל .מלבד פירות שכמובן לא בכמות גדולה.מצאתי אפילו פסטה ללא גלוטין שהיא מאוד טעימה .

למעלה