שאלה

Widsith

New member
שאלה

שלום, אני בן 19 וחצי (בזמן המעבר המתוכנן לחו''ל אהיה סביר להניח בן 20-21) ואני מתכנן לעבור לחו''ל, שהגישה שלי היא שאני לא מעוניין לחיות במדינה אסלאמית לעתיד ואני ממש לא מעוניין ארצות הברית, מה שחוסם בפניי חלק נכבד ממדינות אירופה. עם זאת, ישנן מספר מדינות אירופאיות (בריטניה ואירלנד) וקנדה שאני שוקל אותן כאופציה, בנוסף לאוסטרליה, ניו זילנד, ועוד מדינות דוברות אנגלית (אני דובר אנגלית כך שהשפה לא בעיתית מבחינתי). רציתי לשאול, לאור זה שאני לומד קעקוע (ומתכנן להמשיך לעבוד בזה בהמשך חיי), אבל מתכנן ללמוד גם מקצועות אקדמאיים (לא מקצוע, יותר במובן של תחום, יענו היסטוריה, אנתרופולוגיה, פילוסופיה, כאלה), מה עדיף לי להוציא ואיך אני ניגש לזה בכלל? אישור עבודה, אישור לימודים או משהו משולב אם אסור לי לעבוד בזמן לימודים? והיכן מהמדינות שציינתי ישנה התאוששות מהמצב הכלכלי?

אספרסו2

New member
נראה לי

שכמקעקעקיא יש לך מקצוע נדרש ובוודאי מדינות רבות ,נטולות מוסלמים, ישמחו לקלוט מהגר איכותי . יענו.

כל מילה פצץ!

גם אני לא הייתי רוצה לחיות במדינה אסלמית לעתיד. לצערי חוץ מישראל אין אף מדינה שלא הולכת ונכבשת ע"י האיסלם. אז הכי הטוב זה לקעקע בישראל (ואם זה לא ממש הולך אז תעבור לגרפיטי)

לך לותיקן.

לא בטוחה מה הדרישה שם למקעקעים ואיך אתה עם נוצרים אבל לשם המוסלמים (והיהודים לצורך העניין) עוד לא הגיעו.

4chan

New member
הממלכה המאוחדת כבר מוסלמית!

והאירים אנטישמיים. באסוטרליה ובניו זילנד תמיד יש את החשש שתפול מכדור הארץ וקנדה מושכת יותר מדי הגירה מוסלמית. לדעתי לך על אסטוניה, גם יש להם היסטוריה של ניקיון אתני (רוב מוחלט לאסטונים ולרוסים) וגם שמעתי שיש דרישה הולכת לקעקועים, לומרות שלא מהסוג המוכר בישראל. אפשרות נוספת היא פולין.

UKjewishboy

New member
בריטניה (בעיקר לונדון) מוצפת במוסלמים

אני חי כאן ואני בהחלט מסכים עם מה שנאמר, בריטניה בהחלט מוצפת במוסלמים.

למעלה