תגידו אתם לא יכולים לעשות חיפוש בפורום ?! הו חרא ירא בוטרוס רע לי ראלי צ´ופר לא סמבוסה מהרג´ה ואמא צ´טה אבוק טרזן שמעון רצבי סוס קטן אלי אוחנה הוצאתי קרן אני מגביה עשו לי פאול קיבלתי פנדל אני נוגח הוא חרא ירא בוטרוס רע לי ראלי צ´ופר לא סמבוסה מהרג´ה שמעון רצבי מה מצא בי שום דבר בי לא מצא חן בעיני הכל התחיל בנאצר הנח לי אלי אלי חנה נח במיגרש אלי אוחנה אלי אוחנה שמעון כפרה מה תשתה אולי אני אביא לך קמפרי אני מגביה הוצאתי קרן עשיתי פאול נתתי טיל לחיבורים שמעון רצבי מה מצא בי שום דבר בי לא מצא חן בעיני בשיר ג´ומאייל ג´ומאייל בשיר בשיר שלנו ג´ומאייל חי הופ בשיר ג´ומאייל מת בשיר שלנו רק גו´מאייל חי שקלים בי איי ברקוס מיסטר טי פליז טל מי WHY WHY WHY הלך לי על הרגל ניסים קיוויתי סתם קיוויתי לניסים ונפלאות זה סוף הברך ניסים קיוויתי ורציתי שידעו אתה הכי טוב בעולם כספומטים בבגאז´ סצנות פורנו בגראז´ הו חרא ירא בוטרוס ראלי ראלי צ´ופר לא סמבוסה מהרג´ה ואמא צ´טה אבוק טרזן שמעון רצבי סוס קטן אלי אוחנה הנח לי אלי אלי חנה נח בדשא במיגרש אלי אוחנה אלי אוחנה שמעון רצה בי מה מצא בי לא מצא חן בעיני קנדומטים בפסג´ סצנות פורנו בגראז´ AM F E x6 AM x2 F E C D C B E x2 AM x3