שאלה

• פותח הנושא Dhsc
  • פורסם בתאריך

Dhsc

New member
שאלה

חבר שלי ואני התחלנו לקיים יחסי מין (פעם ראשונה בשביל שנינו) ועד עכשיו עשינו זאת שלוש פעמים. בפעם הראשונה, מין הסתם, הכאב היה חד ובלתי נסבל, לאחר כמה זמן הוא עבר והתחלף למין שרפה שנמשכה גם לאחר סיום האקט. בפעם השניה עדיין היה כאב חד שעבר אחרי זמן קצר והפך לתחושת השרפה כמו במקרה הראשון. בפעם השלישית השתמשנו בחומר סיכה כדי לבדוק אם זה מקל ולצערי זה המשיך לכאוב וכי כל הסיפור היה ארוך יותר השרפה הייתה חזקה יותר ואני התחלתי לדמוע מהכאב. אני לא בטוחה אם זה הפורום לשאלה אבל אני רק רוצה לדעת אם יש צורך לדאוג, ללכת לבדיקה אצל גניקולוג או שזה טבעי ויעבור לבד עם הזמן? אני דואגת שמשהו לא בסדר אצלי. תודה מראש

שאלה

\ה טבעי להתחלה. לא ציינת אם היה דימום ואם הוא מופיע בכל פעם שאתם מקיימים יחסים. אם לא היה דימום, ייתכן והקרום לא נקרע ובכל פעם הוא נמתח ולכן כל כך כואב. בכל מקרה, המשיכי להשתמש בחומר סיכה, זה בכל זאת מקל. אם תוך שבועיים - זה לא משתפר, אני מציעה שתפני לבדיקת רופא נשים.

Dhsc

New member
לא היה דימום

במקרה והוא לא נקרע, איך אפשר לקרוע אותו? זאת אומרת, האם יש תנועה שהפרטנר יכול לעשות שתעזור? כי אני כמעט בטוחה שהוא נכנס הכי עמוק שהוא יכול ולא הרגיש התנגדות כלשהי. בן זוגי העלה השארה שאולי אני רגישה לסוג הקונדום או לחומר הסיכה אז ניסנו עוד פעם, השתמשנו בקונדום מסוג חדש ובלי חומר הסיכה. הפעם הכאב בהתחלה היה זהה לכל הפעמים אבל הוא היה חלש בהרבה ועבר מהר יותר ואז הוא התחלף לכאב מוזר שאין לי ממש דרך להסביר אותו אבל הוא בהחלט היה נסבל ולרגעים היה שמץ קטן של הנאה ורק אחרי זמן מה התחילה השרפה אבל גם היא נעלמה מהר יחסית.

OK. אז נראה שהמצב משתפר.

אין צורך לקרוע את הקרום באופן לא טבעי. עם הזמן הפתח יתרחב כמה שצריך.

למעלה