שאלה

sexta666

New member
שאלה

מישהו יודע היכן ניתן להשיג את ה-DVD הרשמי של ה-Re Invention Tour?

X Offender

New member
הוא לא יצא אף פעם באופן רשמי

אבל ישנו עותק צילום רשמי מליסבון שניתן להורדה באינטרנט

sexta666

New member
אתה לא מעודכן

לפי מה שהבנתי הוא יצא בשנה שעברה והופץ בעולם וגם בישראל

X Offender

New member
מאיפה הבאת את זה?

חחח טוב שאני לא עוקב אחרי כל פסיעה של מדונה וה-DVD של סיבוב ההופעות RIT משנת 2004 מעולם לא שוחרר באופן רשמי על גבי DVD יצא סרט שאף שודר מספר פעמים בטלוויזיה בארץ - בשם I'm Going To Tell You A Secret בשנת 2006 שתיעד את מסע ההופעות הנ"ל , ובו נכללים קטעים מתוך המופע למארז ה-DVD עצמו אף צורף דיסק ובו מיטב שירי המופע (לא כולם) ואם תרצה אשמח לעזור לך למצוא את המופע המלא שצולם בליסבון וזה נכון להרגע הצילום המקצועי הרשמי שיש לסיבוב ההופעות הזה, המופע שצולם בליסבון היה אמור להיות ה-DVD הרשמי אך הוא נעצר בשל ההחלטה של מדונה לתעד עד המופע לסרט דוקומנטרי.

sexta666

New member
זה

שאתה עוקב אחרי כל צעד ושעל שלה לא אומר שאתה יודע עליה הכל. אני ראיתי את העטיפה של ה-DVD הרשמי באתר Amazon וה-DVD עצמו אף הוצע למכירה. אז אל תגיד דברים שאתה לא יודע.

Olivie

New member
ה-DVD לא פורסם באתר הרשמי שלה - למה לדעתך?

כמו שכתב לך אביחי - ההוצאה היחידה שקיימת היא הסרט שמדונה צילמה לסיבוב ההופעות ב-2004 בתוספת CD משירים נבחרים של המופע הזה. ה-DVD היחידי שיצא לאחרונה מתוך עותק רשמי (מאסטר) הוא ניתן להורדה באינטרנט וכרגע לא משהו מעבר.

X Offender

New member
../images/Emo6.gif

חחח יא אתה לא בקו הבריאות חחח

X Offender

New member
טוב אחי לך חפש , ביי !

בן אדם בא נותן לך מהידע שלו, עוזר לך ואתה עדיין בשלך אז יופי! לך תקנה באמאזון ואם אתה יכול תקנה לי גם טוב?

sexta666

New member
לא נראה לי

תצחק על עצמך ולא עלי. טפש. ותשמור את הפה המסריח שלך לחברים שלך מהשכונה. חצפן.

X Offender

New member
../images/Emo30.gif ?

sexta666 : "לך תתפגר. אתה לא מבין ולא יודע שום דבר מהחים שלך. אתה כל כך מסכן שאפשר רק לרחם עליך. חולה."

X Offender

New member
סתם בשביל שתהיה רגוע ../images/Emo13.gif ../images/Emo27.gif

מתוך הטוויטר של גיא עוזרי "There currently no planning to release a DVD for the "re-invention" Tour. at this time Excerpts from this tour you can see in Madonna's documentary film "I'm going to tell you a secret"

למעלה