שאלה

shiiiiira

New member
שאלה

בסיום תהליך הרכישה שלי באיביי כשאני עשיתי את הקניה עם החשבון שלי בפייפאל קיבלתי לאימייל שלי 2 הודעות אחד מאיביי על זה שרכשתי את המוצר בהצלחה והשני מפייפאל שבו אני צריכה לאמת קוד של 4 ספרות שישלחו לי ל- CARD STATEMENT כדי לאשר את כרטיס השראי שלי או משהו כזה הלכתי לחשבון שלי בפייפאל ואני לא רואה שום קבלה של קנייה, ושום מספר שמופיע לי איפה אני אמורה לקבל את מיספר הקוד בעל 4 ספרות? איפה אני אמורה למצוא אותו? ולמה עדיין אין לי שם קבלה, או משהו על הרכישה שלי בחשבון? כי עדיין פייפאל לא לקח מכרטיס האשראי שלי את הכסף? אשמח לתשובות תודה.

shiiiiira

New member
ועוד משהו,

בתהליך הרכישה שלי לא היה רשום שאני יכולה להעיר או לרשום למוכר שלי פרטים רציתי לרשום לו כמה פרטים שירשום על הקופסא וכל זה.. איך אני יכולה עכשיו לאתר אותו? כי הוא נימחק עכשיו מאיביי כי כביכול כבר קניתי איך משיגים אותו?

panayotiss

New member
בעמוד המכירה לחצי על כפתור contact seller

בשורת ה won ב my ebay תמצאי את המכירה הזו.

panayotiss

New member
היכנסי לחשבון הפייפאל שלך ואשרי את החשבון

את עושה זאת ע"י הוספה של כ.אשראי ובקשה לאשר אותו. באותו רגע גובים ממך 8 ש"ח ושלוחים לך קוד בן 4 ספרות. צרי קשר עם חברת האשראי ויאמרו לך אותו. לי לקח כל התהליך עם לאומי קארד 3 דקות. האמת שהם שלחו לי SMS עם הקוד וזה היה קלי קלות. את הקוד את מזינה בפייפאל והכרטיס שלך מאושר. בעמוד של הכרטיסי אשראי בחשבון הפייפאל יצרו כפתורים מיוחדים לפעולות שתיארתי.

shiiiiira

New member
כן ראיתי בעמוד החשבון שלי בפייפאל בצד ימין

רשום "Confirm my debit or credit card" לחצתי עליו ואז הוא מעדכן איזה משהו ואז פותח לי חלון ומבקש מימני להכניס 4 ספרות מה שאני יעשה זה להתקשר לחברת האשראי שלי ומה בדיוק לבקש מהם שיעשו? תודה.

למעלה