שאלה

שאלה

הצלחתי למצוא ספק בסין של מותג נחמד במחיר טוב ולשלם באמצעות תשלום בפייפל,מהי הדרך לוודא שהמוצר לא מזוייף?

w2s

New member
האינדיקציה הראשונה היא מחיר!

כמו שאמרתי בעבר, לכל אלה המעוניינים לעבוד בדרופ שיפינג... השיטה אולי נוחה וחוסכת השקעה ראשונית. אבל יש כמה כללים שלא כדאי לחסוך בהם: אחד מהם ואולי החשוב ביותר הוא הזמנת דוגמה מסחרית אליך, התועלות שתפיק מכך הן רבות: 1. בדיקת טיב המוצר 2. התנהלות הספק - מהירות משלוח 3. עלויות יותר מדויקות - עמלות שליחת כסף, שקילת המוצר במדויק והערכה מדויקת יותר של עלויות השילוח 4.בדיקת מקוריות המוצר 5.אפשרות להכרת המוצר באופן טוב יותר ומקרוב - ובכך לשפר את היכולת לכתוב תיאור מוצר מדויק יותר ולענות על שאלות של לקוחות 6.אפשרות לצלם תמונות מקוריות ויש עוד המון יתרונות... לדעתי זה כלל שכל סוחר רציני בדרופ שיפינג צריך לעבוד לפיו במיוחד כאשר הוא מתחיל עבודה עם ספק חדש. בהצלחה,

תודה אבל..

אני לא עוסק בדרופשיפינג אלא מביא את הסחורה אליי,ומכאן אני מוציא. הסכום שהמוצר נמכר כאן לעסקים הוא 32 ש"ח ליחידה בעוד שהכמות שהם שצורכים עומדת על 30 לחודש,הסוחר הציע לי סכום שיושב עליי אחרי כל המיסוי והמשלוח הוא 16 ש"ח ליחידה במידה ואני מזמין 150 יח' והוא מקבל פייפל.. השאלה שלי איך אני אבדוק שהסחורה לא מזוייפת כי במידה והיא כן זה יכול לגרום לבעיות כי זה משהו קוסמטי וגם אני יכול לקבל תביעה רצינית.. תודה רבה על ההיתייחסות

w2s

New member
מההודעה שלך ניתן היה להבין שמדובר בדרופשיפינג

אבל מדובר בכל מקרה בספק מסין, אז לכן יש מספר אפשרויות. 1. תזמין דוגמה אחת, אם המוצר עונה על הדרישות תזמין את הכמות שאתה רוצה, עד שלא תעשה לא תדע. 2. השתמש באיש קשר בסין שידאג לודא שהסחורה מקורית לפני שאתה מזמין. אם לא מדובר במכולה, האופציה הראשונה עדיפה, לא ישתלם לקחת שירות של איש קשר או סוכן במוצר זול ובכמויות קטנות מאוד. בהצלחה,

w2s

New member
סליחה בלבלתי אותך עם מישהו אחר. אבל התשובה

רלוונטית. בהצלחה.

אבל הם לא יוכלו לשלוח דוגמא מקורית

שתהיה בסדר אבל את שאר המשלוח להביא מזוייף? חשבתי אולי יש דרך לבדוק את המוצרים כאן(מדובר במוצרי קוסמטיקה) ובמידה וזה מזוייף לפתוח דספיוט בפייפל..

ozitex

New member
לאט לאט

תזמין כמות קטנה של מוצרים, לאט תגדיל את ההזמנות וכשתראה שהם עקביים ושאתה אחרי מספר הזמנות בהן עמדו בכל התנאים, תעבור לשיטת עבודה מסודרת בכמויות גדולות יותר. ככה בונים עסק.

למעלה