שאלה?

subotaj

New member
שאלה?

אני עדיין לא הצלחתי לגבש דעה על שינוי לכן אני עדיין נטרלי מה שאני רוצה לשאול אותכם א.חוץ מכפיה דתית יש עוד איזושהיא אידיאולוגיה שהמפלגה דוגלת בה? ב.האם "שינוי" מזדהה עם מרצ (הטמבלים והבוגדים)? אם לא האם היא במרכז או יותר ימינה? סתם זה מעניין אותי אני כבר מנסה לגבש דעה במי אני הולך לבחור בבחירות הבאות!

תשובה

שינוי היא מפלגת מרכז קלאסית, חילונית, ליברלית וציונית. מבין חברי הכנסת של שינוי יש אנשי שמאל ואנשי ימין מדיני מובהקים רבים טוענים שזהו סוד הצלחה של שינוי מכיוון שאיננה מורכבת מצבע אחד. לעומת "מרצ" (אין צורך לקרוא להם בשמות) יש לנו עמדה מדינית שונה, הגישה המאפיינת את מרצ והסיעות הערביות היא להאשים בכל אירוע בטחוני את הצד שלנו ואת המתנחלים לעומתם בשינוי סבורים שמי שאשם במצב הבטחוני הוא עראפת וארגוני הטרור שלו לכן מאז ששרון נבחר סיעת שינוי מגבה את ממשלת האחדות בין הליכוד-לעבודה בכל מה שקשור בצעדים בטחוניים למיגור הטרור ומתנגדת לה בנושאים החברתיים ונאבקת מאבק בלתי מתפשר בנסיונם של החרדים להפוך את ישראל למדינת הלכה.

agish

New member
כל הכבוד....../images/Emo77.gif

גרשון צור , כל הכבוד על ההערה "(אין צורך לקרוא להם בשמות) " זכית ב12 נקודות על טוהר השפה ויכולתך לא להסחף להשמצות פוגעות וחסרות ערך!!!

למעלה