שאלה...

chiki chiki

New member
שאלה...

זה טוב לעשות כפיפות בטן כל יום? רבע שעה כל יום? המטרה - ריבועים וחיטוב...

אסאל

New member
מנסיון אישי

לי זה עוזר ויש לי ריבועים אבל תדע כדי להגיע לתוצאות טובות אתה צריך להתמיד כי שריר בטן מאוד קשה להשיג כמה שיותר לעבוד ולהשקיע בסוף תגיע למטרה הריבועית

spoild

New member
אני מעדדיף אחרת

אני עובד על הבטן פעמיים בשבוע בלבד, שניים עד שלושה תרגילים של 4 סטים, כפיפות בטן בזווית עם משקל והרמות אגן לפעמים אני מוסיף משהו אחר. העניין הוא לעבוד בצורה איכותית ונקייה, אתה חייב להרגיש את הכיווץ אחרת לא עשית כלום, תרד ותעלה לאט לאט. אם תעבוד הרבה מידי על שרירי הבטן, כל יום, אתה תעבוד על סיבולת השריר , אולם המטרה שלך היא להגדיל אותו ולכן אתה צריך לתת לו גם את המנוחה להתאושש. כהוכחה אתה יכול להסתכל על התמונה שעלתי לפורום. ביי

אסאל

New member
לדעתי אתה לא ממש צודק

הרי אמרת בעצמך שאם הוא יעבוד כל יום בצורה קבועה הוא בעצם עובד על סיבולת השריר מה שווה השריר אם הוא רק נפוח????? זה לא יתרום לא כלום הוא צריך לעבוד בצורה שבה השריר יהיה חזק ויעמוד בעומסים ככה מפתחים שריר העבודה הרצופה היא זאת שתחזק את שרירי הבטן שלו ורק כך הוא יראה שיפור משמעותי דרך אגב שרירי הבטן הם השירירים שקשה מאוד לפתח....קח את זה בחשבון... תודה אסאל

spoild

New member
אם תוצאות לא מתווכחים ../images/Emo98.gif

אם הצלחת לראות בתמונה העלובה שהעלתי את שרירי הבטן שלי,אז אתה רואה שהגעתי ככה לתוצאות ממש מרשימות. הבן אדם רוצה "לנפח" את השרירים ולא ממש איכפת לו מכוח או סיבולת , לכן נראה לי שמה שהצעתי לו יהיה נהדר, מה גם, אם יצא לך לקרוא מאמרים של מפתחי גוף - רוני קולמן, ג´י קלאטר, דיאנג´לו וכל החבר´ה האלה, שהם כותבים את תוכנית האימונים שלהם, איש מהם לא עובד על בטן יותר מפעמים בשבוע, אל תשכח גם שאתה מפעיל את הבטן בהרבה תרגלים אחרים! עומס יתר על הבטן לא יגדיל את הקוביות, יש לי כמה "ספורטאים" בחדר כושר, מנבחרת ישראל בכל מיני ענפים, חבר´ה עם אחוזי שומן מאוד נמוכים, הם עובדים כל יום על בטן, ועושים הרבה יותר חזרות ממני, (אני נשבר הרבה יותר מהר מהם) אבל ריבועים לא רואים אצלהם, ואם יש ריבועים הם די קטנים. שבת שלווווום!

חוששתני...

אני חושב (אפילו שאני חדש וחדשים אמורים להיות קודם "קול" בשקט איזה כמה ימים.. :) כמוך ספוילד, כי שריר, ולא משנה אם זה סיבולת או מסה, צריך את הזמן שלו כדי להתפתח, ככל הידוע לי... :)

בטן כל יום

כנס למאמר "שאלות ותשובות נפוצות בנושא בטן" במאמרים של הפורום ותבין כמה לעשות, איך לעשות, מתי ואיך מקבלים ריבועים.

למעלה