שאלה

vered3611

New member
שאלה

שלום הלכתי לרופאת עור כדי לבדוק את נקודת החן הקטנה שיש לי על גבול ההתחלה של העין בין האף לעין והיא אמרה שיש לי נתייה להופעת נקודות חן ויש לי המון נקודות חן קטנות וקטנות מאוד שאני רוצה להוריד את כל נקודות החן והרופאה אמרה שהן לא מסוכנות ושאם אוריד אותן תהיה לי קצלת גדולה או קטנה ומבחינתי גם הנקודות האלו הן צלקות השאלה אם כדי לי להוריד אותן? ואם כן מה יהיו התוצאות חוץ מהצלקת? תודה רבה!

שלום

שלום רב, אם יש לך הרבה נקודות חן - מומלץ מעקב מסודר למשל במקום שבו מצלמים את השומות ועוקבים אחר שינויים בנקודות החן או הופעת חדשות בברכה.

vered3611

New member
המשך

שלום יש לי בערך 12 נקודות חן רק בפנים והן קטנות מאוד. אם הן קטנות מאוד אז אחרי שיורידו אותן היית צלקת קטנה? או שזה לא קשור לגודל של הנקודה. אם אפשר או אם יש בכלל אפשרות כזו למנוע מהן להופיע?

תשובה

גודל הצלקת תלוי במרכיבים רבים. ברור שגודל החתך בעור (נקודת חן קטנה --> חתך קטן) הוא אחד מהמרכיבים הנ"ל. ברם, זה אינו המרכיב היחיד. אם הנקודות כה קטנות - מדוע את מוטרדת מהן ? עלייך לקחת בחשבון שאת עלולה להיות מאוכזבת גם לאחר ניתוח למטרה אסטטית. בברכה

vered3611

New member
מה ש..

מה שמפריע לי הן יגדלו עוד כמה שנים אין לי בעייה עכשיו שהן קטנות. ואיזה שיטה הכי פחות משאירה סימן/צלקת??

למעלה