שאלה

דני21

New member
שאלה

שמי הוא 4,5,1,4 שם משפחתי 1,3,6,5 ושם משפחת בעלי שנוסף לאחרונה לשמי הוא 6,1,1,9 ת.לידה 3.8.75- נמצאת בתקופה מבולבלת וקשה מבחינת עבודה, לימודים, עניין... האם יש "אור בקצה המינהרה"? אני לא כ"כ רואה אותו כרגע... תודה!

עינת

New member
דני

התקופה היא מבולבלת כיוון שאת נמצאת בשנת הראורגניזציה ויש הרבה דברים שעלייך לסיים על הפרק ויש גם מחשבה ותכנון של השלב הבא. נסי לתכנן כל מהלך שלך בקפידה ובשנה הבאה תראי איך פתאום את מתחילה תהליכים ופרק חשוב בחיים. כן יש אור והוא מתקרב...

danya1

New member
המשך

תודה על התשובה- האם את יכולה להיות קצת יותר ספציפית לגבי השינויים- אני לא יודעת כ"כ מה מתאים לי ומה אני רוצה לעשות, לא רואה איזה שינוי יכול להגיע וכיצד לתכנן בקפידה... איזשהו רעיון? כיצד את מגדירה "שנה" מתאריך הלידה או מתחילת השנה האזרחית?

danya1

New member
מנסה להקפיץ- המשך

תודה על התשובה- האם את יכולה להיות קצת יותר ספציפית לגבי השינויים- אני לא יודעת כ"כ מה מתאים לי ומה אני רוצה לעשות, לא רואה איזה שינוי יכול להגיע וכיצד לתכנן בקפידה... איזשהו רעיון? כיצד את מגדירה "שנה" מתאריך הלידה או מתחילת השנה האזרחית?

עינת

New member
במקרה שלך

השנה היא מינואר לינואר.לגביהתהליכים אותם הזכרתי איני יכולה להיות ספציפית כיוון שזהו פורום ואיני יכולה להכנס לפרטי פרטים וברמת חוסר המודעות שלך נדרש יעוץ מקיף.

למעלה