שאלה

אפפ

New member
שאלה

מה התהליך של הוצאת ויזת סטודנט? איך זה הולך? או אשרת או איך שלא קוראחם לזה ומזה אשרת עבודה? ולא נותנים לכל אחד?

גוזליה

New member
באיזו מדינה?

אשרה=ויזה, רק בעברית. ויזת סטודנט- צריך להתקבל למוסד האקדמי בו אתה מתכנן ללמוד, ולמלא את ניירת הויזה הנחוצה, להוסיף מסמכים כפי הדרוש (כולל אישור קבלה ללימודים מהמוסד האקדמי בו אתה מתכנן ללמוד) ולשלם אגרה. לרוב המדינות יש הליך אינטרנטי נהיר וברור לנושא, ואם לא- תמיד אפשר לבקש את הניירת הנחוצה בשגרירות. אשרת עבודה- לא, לא נותנים לכל אחד, כל המדינה וההליך שלה. לרוב המדינות (באירופה כמובן) מקום העבודה העתידי שלך יצטרך להוכיח שאתה ורק אתה יכול למלא את התפקיד ולא אף אחד מקומי במקומך, ולשלם אגרה מסויימת (לא כל מקומות העבודה מוכנים/יכולים לעשות את זה). באם אתה בעל כישורים מיוחדים (מה שנקרא highly skilled) תוכל להוציא ויזה על סמך כישורים אלו, פלוס השכלה גבוהה רלוונטית (תואר שני למשל- בבריטניה).

אפפ

New member
השאלה שלי היא- מה צריך לעשות כדי להיות שם

בצורה חוקית? אני נוסעת כרגע לטיול, הבנתי שניתן 6 חודשים להיות על ויזת תייר רגילה שזה כל אחד יוכל? אבל במידה ואני ארצה להישאר מעבר מה עליי לעשות? ואגב, זה בלונדון תודה רבה

גוזליה

New member
עם ויזת תייר

לא תוכלי לעבוד או לחפש עבודה, קחי זאת בחשבון. הסברתי לך למעלה (והוסברו לך כבר מספר פעמים בכמה ימים האחרונים) מה עליך לעשות- או שתחליטי שאת מעוניינת ללמוד בלונדון (עם כל העלויות הכרוכות בכך), תנסי להתקבל למוסד אקדמי כלשהו, תשלמי את עלויות המחייה והלימודים ואת אגרת הויזה, ותוכלי לעבוד באופן חלקי ביותר במסגרת הויזה הזו- שתונפק לך לצורך תקופת הלימודים המתוכננת. או שתחליטי שאת מנסה להוציא ויזת עבודה ושהיה- ועליה הוסבר לך רבות בפורום, ובדף זה, ואם עדיין יש לך שאלות- את מוזמנת להריץ חיפוש על המילה tier. את הויזה תוכלי להוציא את לעצמך אם את עומדת בקריטריונים (ואותם את יכולה לבדוק בקלות באתר של UKBA), או שיוציא לך מעסיק פוטנציאלי (ששוב, כפי שאמרתי, צריך להוכיח שאת ורק את הוא האדם המתאים לעבודה, והוא מוכן לשלם את המס הנוסף הכרוך בהעסקתך- אדרבא ואדרבא).

למעלה