שאלה יש סיבה מיוחדת שכולם פה לחוצים לאללה בענין הגרביים?
מ מסניפה חמץ New member 18/7/02 #3 אני מניחה שבגלל ../images/Emo68.gif שאסור יהיה ללכת עם סנדלים ונהיה חייבים ללכת עם נעלי ספורט\נעליים שיביאו לנו (אני לא יודעת איזה מהם) לכן, מאוד רצוי, להביא המון זוגות גרביים, ובמקלחת (לא לירן), לשטוף את הרגליים עם הרבה סבון, כדי לא לחנוק את חבריכם לאוהל.
אני מניחה שבגלל ../images/Emo68.gif שאסור יהיה ללכת עם סנדלים ונהיה חייבים ללכת עם נעלי ספורט\נעליים שיביאו לנו (אני לא יודעת איזה מהם) לכן, מאוד רצוי, להביא המון זוגות גרביים, ובמקלחת (לא לירן), לשטוף את הרגליים עם הרבה סבון, כדי לא לחנוק את חבריכם לאוהל.
מ מיס קיפי New member 18/7/02 #4 לא באוהל!.... לא ישנים באוהל! ישנים בחדר 5 כוכבים ונותנים לכם אפשרות למינימום ומקסימום 14 אנשים בחדר וגם יהיו שני כיווני אויר!!!(דלת:חלון)
לא באוהל!.... לא ישנים באוהל! ישנים בחדר 5 כוכבים ונותנים לכם אפשרות למינימום ומקסימום 14 אנשים בחדר וגם יהיו שני כיווני אויר!!!(דלת:חלון)
מ מסניפה חמץ New member 18/7/02 #6 זה חדרים../images/Emo35.gif באמת../images/Emo35.gif ../images/Emo68.gif נו טוב.. לפחות לא נחנק מריח הרגליים.
זה חדרים../images/Emo35.gif באמת../images/Emo35.gif ../images/Emo68.gif נו טוב.. לפחות לא נחנק מריח הרגליים.