שאלה פתחתי CASE על לקוח שלא שילם, עברו 14 יום. איך אני מעביר לCLAIM? לא מוצא את האפשרות באיביי
G gurni New member 5/6/10 #1 שאלה פתחתי CASE על לקוח שלא שילם, עברו 14 יום. איך אני מעביר לCLAIM? לא מוצא את האפשרות באיביי
N noam weissman New member 5/6/10 #2 אם אתה רוצה שישלם אתה פותח תביעה אם אתה רוצה רק את עמלת הסיום כל מה שצריך זה להגיש בקשה לביטול.. מן הסתם הוא לא יגיב.. אחרי שבוע אתה סוגר, מקבל עמלת סיום והוא מקבל סטרייק.
אם אתה רוצה שישלם אתה פותח תביעה אם אתה רוצה רק את עמלת הסיום כל מה שצריך זה להגיש בקשה לביטול.. מן הסתם הוא לא יגיב.. אחרי שבוע אתה סוגר, מקבל עמלת סיום והוא מקבל סטרייק.
O ozitex New member 5/6/10 #3 אתה לא מעביר לקליים אתה נכנס ל awaiting payments ומימין בוחר באפשרות בתפריט הגלילה request FVF ברגע שעשית זאת, המכירה נסגרת, אתה מקבל את העמלה שלך בחזרה והקונה מקבל סטרייק- אזהרה.
אתה לא מעביר לקליים אתה נכנס ל awaiting payments ומימין בוחר באפשרות בתפריט הגלילה request FVF ברגע שעשית זאת, המכירה נסגרת, אתה מקבל את העמלה שלך בחזרה והקונה מקבל סטרייק- אזהרה.
G gurni New member 5/6/10 #4 אין לי כאן אפשרות כזאת יש רק: close case (בתפריט הגלילה) איפה REQUEST FVF נמצא?? תודה מראש