שאלה...

idanmeri

New member
שאלה...

אני מכיר את הטכניקות לחלומות צלולים. אבל מה זה דילד?

c12chen16

New member
דילד...

DILD - Dream Initiated Lucid Dream זאת אומרת חלום שבו אתה מגלה שאתה חלום ללא שום שיטה

idanmeri

New member
אההה...

עכשיו בבוקר חלמתי שאני מטפס על הר גבוה ואז נפלתי ממנו והרגשתי את הנפילה כמו במציאות ותוך כדי שנפלתי הבנתי שאני חולם אז לא דאגתי אבל זה גרם לי להתעורר. זה נקרא?

c12chen16

New member
המממ

כן בעקרון ברגע שהבנת שאתה חולם זה היה חלום צלול פשוט התעוררת מהנפילה

idanmeri

New member
כן

אני הרבה פעמים מתעורר מדברים כאלה שכיאילו מבהילים... איך אפשר למנוע התעוררות כזאת אם אתה יודע שאתה חולם?

makron2

New member
אפשר..

לאמן את עצמך בדמיון מה תעשה במצב זה,רצוי כחלק ממיילד - תדמיין שאתה במצב מבהיל שבו אתה מזהה שאתה חולם והפעם במקום להעיר את עצמך תנהג בדרך אחרת כמו להזכיר לעצמך שזה רק חלום ואתה חופשי לעשות מה שאתה רוצה. עוד אפשרות היא ברגע שאתה מתעורר *תשאר באותה תנוחה בדיוק,תעצום עניים,תרגע קצת ותאמר לעצמך "עכשיו אני חוזר לחלום" כמה פעמים - רוב הסיכויים שלאחר זמן קצר תמצא את עצמך שוב בחלום והפעם מודע - מעיין גרסא לוויילד,במידה ולאחר זמן קצר נכשלים לחזור לחלום אז אפשר לוותר. בהצלחה.

idanmeri

New member
במקרה שלי

כשזה קרה לי והתעוררתי, אז ניסיתי ישר לדמיין את עצמי בזירה אחרת ופתאום ראיתי כיאילו ג'ונגל אבל לא התחלתי לחלום ממש, כי אני יגעתי שאני ער. זאת הייתה הטעות שלי, הייתי צריך לנסות להירדם שוב במקרה כזה, לא?

makron2

New member
לדעתי...

במקרה שכזה אתה צריך לזרום עם כל מה שמופיע תוך כדיי שאתה נשאר ער - מדובר בויילד שזה כניסה לחלום מערנות(טראנס). לפעמים התמונות משתנות לבד וצריך לתת להם לזרום עד שהם יתייצבו לבד,לאחר שמרגישים שהם היתייצבו צריך בעזרת כוח הרצון להגדיל את התמונה/סרט עד שמוצאים את עצמנו בתוכה. זו שיטה שיכולה להיות דיי חמקמקה לכן אני אישית ממליץ על מיילד בתור התחלה.

idanmeri

New member
ו...

איך אפשר להירדם בבוקר, שנייה אחרי שמתעוררים, ישר לתוך חלום צלול? זה אפשרי נכון?

makron2

New member
זה אפשרי...

רצוי להשאר באותה תנוחה שבה מתעוררים ולחזור כמה פעמים על משפט כמו "אני עובר עכשיו לחלום צלול" תוך כדיי כוונה ושמירה על עירנות - זה קשור גם בתזמון במידה ועדיין נמצאים במחזור חלום המעבר יהיה קצר - אם שמים לב שאחרי כמה דקות כלום לא קרה אז אפשר לוותר ולהרדם. - זו שיטה אחת לחלום צלול מתוך עירנות - ויילד.

למעלה