שאלה

EMELY

New member
שאלה

הי חברה אני לא יודעת אם זה הפורום הנכון לשאלה הזו אבל אולי יש משהוא שיכול לעזור לי. למדתי יסודי ותיכון בבית ספר חרדי שנה הבאה אני הולכת ללמוד במכללה בסיגנון בני עקיבא מה שניקרא מזרחי אני פוחדת קצת שאני לא ישתלב שם בגלגל ההבדלים שיש בסיגנון הלימוד בין בתי ספר חרדים לבתי ספר מזרחי האם לפי דעתכם אני יסתבך או שזה לא כ"כ משנה??? או שאולי כדי מלחתחילה לא לנסות???

לפי עניות דעתי:

בס"ד שלום!! לפי עניות דעתי תלכי למכללה אם את יודעת שהבנות שם יראות שמים. וזה לא קשור מזרחי או חרדי במקרה הכי גרוע תראי עוד דרך חיים ותאמיני לי שישמחו לקבל אותך בכל מקום בלי קשר לאיזו דרך את משתייכת... ליאור "השריף" כהן

EMELY

New member
../images/Emo150.gif

לא שאני מזלזל ח"ו אבל בד"כ יש הבדל עצום בי בתי ספר חרדים למזרחי אני בטוחה שיקבלו אותי אבל הפחד שלי הוא יותר לגבי חומר הלימוד לדוגמא בענין הציוונות ,יום ההצמאות יש הבדל גדול בדעות על זה

mgirl

New member
במזרחי את מתכוונת כיפה סרוגה?

כמו אולפנית לדוגמא או אולפנא? בכל אופן, אני לומדת באולפנית, ואני אומרת לך שגם אם בית הספר הוא לא חרדי, הבנות שם יראות שמיים ודתיות בדיוק באותה מידה. אולי קצת פחות מקפידים, אבל ממש לא הרבה הבדל. חוץ מהעובדה שאולפנית זה נורא נורא כיף. בקיצור, אני ממש ממליצה לך ללכת. שינוי זה לא רע.

EMELY

New member
mgirl

אני יודעת מה זה אולפנה אני מכירה את הסגנון ובגלל זה אני קצת לחוצה כי זה כ"כ שונה מתבית ספר חרדי. אבל אני מקווה שזה יעבור בסדר, אגב זה לא ממש אולפנה זה יותר מכללה אקדמית. תודה על העידוד אמלי

mgirl

New member
בבקשה

ואולפנית זה ממש כיף, ואולפנה זה בערך אותו דבר. תדאגי לקנות ראומה, בלי ראומה את לא שווה שם
לא, בצחוק. זה סתם נורא באופנה. וזה גם נוח
בהצלחה!

למעלה