שאלה

הנה:

www.rpg.org.il שם גם תמצא לינקים לאתים אחרים. יש שם גם פורום מצוין. רק בעיה אחת- האתר נופל לעתים קרובות. www.wizards.com אתר החברה המוציאה לאור את שיטת ה-D&D. גם כאן אמורים להיות לינקים. www.rpggateway.com- אתר לינקים בנושא משחקי תפקידים.

The black Bilbu

New member
איזה כיף- פרסומת לאתר שלי!

http://www.rpg.org.il האתר שלי ושל חברי הטובים ביותר- הידוע בפי העם בשם: העז הכאוטית! הוא עושת במשחקי תפקידים ככלל ומדי פעם גם בD&D ושיטות ספציפיות אחרות. יש שם קהילה מפותחת ופורומים מגוונים. בנוסף חדשות על המתקיים בארץ בנושא משחקי תפקידים בדף הרשי של האתר: כנסים, סדנאות, רצאות פעילויות, פרטיים ושל העמותה לקידום משחקי תפקידים (שכל מנהלי האתר, גם אני, כמובן מתנדבים ופעילים בה). אז היכנס לאתר ותמצא שם כל מה שחיפשת :) ליאת- תמיד שמחה לעזור

Palass

New member
והוא נופל לעיתים קרובות.

ועד הום הוא היה נפול איזה שבוע ובגלל זה אנשים מפסיקים להתעניין בהרפתקאות. ( שמתם לב שלא קורה הרבה פעמים שבחיים שמעבר גומרים הרפתקאה?(

couchpotato

New member
הייייי

אני couchpotato גם בעז! היי! ולא לשכוח גם להמליץ על דימונס (הם עוברים שרת ככה שהוא לא ייפול יותר) בכתובת www.demons.org.il

Vilia©

New member
אם כבר פתחו דיון על הD&D....

אז רציתי לשאול: יש ספרים (בעברית או אנגלית, עדיף עברית) המסבירים את אופן המשחק של משחקי התפקידים? אשמח מאוד לקבל את השמות של הספרים, וההוצאה לאור.. תודה מראש
טלי

למעלה