שאלה

gal646

New member
שאלה

לאחרונה הכרתי מישהו, שטוען שהוא פרוד ונמצא בהליכים לגירושין כבר כמה חודשים.הוא סיפר שיש לו גם 2 ילדים. נטתי להאמין לו עד שסיפר שהוא עדיין גר בבית, עם אשתו, והוא מחפש דירה לשכור... בנוסף הוא אומר שהוא לא רוצה שיראו אותנו בפומבי בגלל שהוא בהליכים וזה עלול לפגוע בהם. ככל שאני חושבת על זה יותר, אני מאמינה שהוא פשוט בן אדם נשוי שמחפש ריגושים. הסטיסטיקה אומרת שיש 50% סיכוי שהוא אומר את האמת.. מה אתם חושבים? איך אני יכולה לגלות את האמת? אני לא מאמינה שאם אני פשוט ישאל אותו הוא יאמר את האמת

m a y a n a

New member
למה דווקא 50% סיכוי?

בגלל שיש רק שתי אפשרויות שמשקר או שלא משקר? אז ככה יש גם 50% סיכוי שאזכה בלוטו - או שאזכה או שלא. הלכתי למלא טופס.

גארוטה

New member
את לא צריכה להיות

גשש בלש ולחקור את האמת כי את כבר יודעת אותה. רוב הסיכויים שהוא אכן, כמו שאמרת, מחפש ריגושים ושאין סיכוי שתוציאי ממנו את האמת אם תשאלי אותו ישירות. מה שאת צריכה לעשות זה לשאול את עצמך אם מתאים לך להיות במקום הזה או לא.

seeyou

New member
אני גמאמין שהוא פשוט נשוי שמחפש ריגושי

את מסתבכת אין כבר מועמדים בשוק? את בחורה צעירה-לפי הכרטיס ואין לדעתי סיבה לצאת איתו- יוסי

בתכלס את נמצאת בקשר עם גבר נשוי !!!

אני מכירה גברים שב"הליכים" שנים. אז קבלי שכל וצאי ממערכת הרסנית. סטטיסטיקה עאלק.

nowonder

New member
תראי

או שאת בקשר עם גבר נשוי. או שאת בקשר עם גבר בתקופת מעבר. כך או כך, זה ייגמר לך בבכי. אבל יכול להיות שתהני עד אז.

למעלה