שאלה?

• פותח הנושא ichi
  • פורסם בתאריך

ichi

New member
שאלה?

לפני 3 שנים הכרתי מישהו והייתי בתולה, נהגנו רק להתמזמז ואז חשבתי שאני מוכנה לעבור לשלב הבא אבל לא הייתי מוכנה ולא עשינו כלום אני לא זוכרת כל כך את הלילה אבל אני זוכרת שלא עשינו כלום והוא החזיר אותי הביתה ומאז לא נפגשנו וכיום אני יוצאת עם מישהו עוד מעט 2 שנים ...הדחקתי את הלילה הזה מהר מאוד מראשי ורק לפני כמה ימים זה עלה אבל אין סיכוי שאדבק ממשהו שהוא לא חדר ולא מצצנו וסתם ההינו במקלחת.

ichi

New member
המשך...

טוב לא שאלתי את זה טוב... יום אחד ההיתי אצלו וחשבתי שאני מוכנה לשלב הבא אבל בסוף לא והיינו אצלו במקלחת ואני לא זוכרת כלכך מה היה באותו הלילה אבל אני זוכרת שההיינו במקלחת אבל לא עשינו כלום..לא הייתה חדירה ולא מצציצות אז יש סיכוי שבכל זאת יש לי משהו כי זה גם היה לפני 3 שנים

לבדוק אם יש ספק

שלום, לרוב אם יש ספק מוטב פשוט לגמור עם זה, ללכת לרופא, להבדק במרפאה למחלות המועברות במגע מיני ולנשום בנחת. למה צריך לדאוג. בלי שום קשר, יש מחלות שעשויות לעבור רק במגע כמו HPV אז ההדרך היחידה לדעת אם יש או אין, זה בדיקה. יחד עם זאת אם הוא היה חסר ניסיון כמוך, סביר להניח שהכל בסדר.

lost green eyes

New member
אם לא שכבתם..

אז אין סיכוי שיש לך איידס. איידס מועבר דרך הדם ויחסי מין.

אבל יש עוד מחלות שמועברות במגע מיני

גם אם הוא לא מלא, כמו HPV וירוס הפפילומה, או הרפס. לא צריך חדירה כדי להדבק

lost green eyes

New member
כדי להדבק בוירוס הפפילומה...

צריך משגל מיני. אחרת אי אפשר להדבק

התעלסות אך לא חדירה בהכרח

לצערי, בכדי להדבק בוירוס הפפילומה, מספיק חיכוך של איברי מין ולא בהכרח חדירה להבדיל מאיידס שהנגיף אינו שורד במגע עם האויר, אזי human papiloma virus HPV מסתפק במגע בלבד כי היבלות עצמן מדביקות מאוד למרות שלא תמיד הן ניכרות לעין

למעלה