שאלה?

שאלה?

סבתא שלי נפטרה לפני שבוע וחצי ושתי בנות דודות שלי חלמו חלומות חלום 1. בת דודתי לצורך העניין נקרא לה "ב" חלמה שהיא נמצאת באיזה שהוא מקום עם אנשים והיא רואה את סבתא שלי חיה אבל מפרידה בינהם חומה לא כל כך גבוהה והיא אומרת לסבתא, אני התגעגתי אלייך והתחילה לנשק אותה בצאוור והיא מבקשת מסבתא שתגיד לה שהיא אוהבת אותה ומתגעגעת אליה וסבתא לא אמרה כלום ואחר כך "ב" חיבקה את סבתא. חלום 2. לצורך העניין ניקרא לה "ע" חלמה שהיא נמצאת בתוך חדר יחד עם כל בני המשפחה וסבתא מונחת על שולחן עם התכריכים ומתכוננים ללויה ובן דודה שלנו פתאום הרים עם האצבע מהחולצה את "ע" והיא הרגישה שהיא מרחפת מעל כולם בחדר ופתאום היא רואה שסבתא התחילה לנשום והיא אומרת לו תוריד אותי סבתא חיה לא צריך לקבור אותה וסבא שלי ניגש אליה ואומר לה תודה רבה לך והיא יצאה מהחדר ואמרה לכולם אין לויה סבתא חיה ואז היא רואה את סבתא יושבת על כיסא ונושמת ואחר כך שוכבת על המיטה ועדיין נושמת אנו זקוקות לפתרון אנו כל כך קשורות לסבתא ואוהבות אותה אנא עזרו לנו במהירות האפשרית תודה רבה רבה רבה

LucidGuess

New member
נהיית ממש אגרסיבית לאחרונה ../images/Emo3.gif

נועה את בטוחה שהכל טוב?
Lucid

Real Dream

New member
כן, אני בטוחה.

פשוט כל ה"תפרשו לי חלום" כבר מתחילים ממש לעצבן אותי. זה כבר נמאס - אני באה לפורום, מצפה לראות כמה חצלולים נחמדים, אולי כמה שאלות שאני יודעת את התשובה עליהן, אבל במקום זה מה אני רואה? "בבקשה תפרשו לי את החלום"! מה, הם לא רואים ששם הפורום הוא "חלומות צלולים"? אוף. גם ככה לא היה לי מצברוח.
צריך לבקש מ-
שיחזירו את פורום חלומות לרשימה, למרות שאין לו מנהל. או, לחילופין, לבקש העברה לקטגוריה אחרת. אוף.

Real Dream

New member
ועוד משהו -

נועה? ממתי אני נועה? אני נׁעה! (עם חולם חסר!
)

למעלה