שאלה

orit290

New member
שאלה

מה זה הבית המפואר הזה שאורי נמצא בו?? ששם הוא רואה את הכתבה?? (בטח גם אתם לא יודעים....בכל זאת שואלת)

idanoosh17

New member
החוטפים הביאו אותו

לחגוג שם (5 אם אני זוכר נכון) שנים בשבי.. אולי ניסו להתחבר אליו.

idanoosh17

New member
כי כנראה הם חשבו

שזה שאישתו התחתנה עם אח שלו וזה יהיה נקודת השבירה והם יצליחו לתקשר איתו וכשיחזור לישראל אולי הוא יהיה מרגל שלהם (נדמה לי שהחוטף נתן לו פתק ואמר לו לא לשכוח לפני שהוא עלה למטוס לישראל לא?)

ולמה שיהיה מרגל שלהם?

דרך אגב, בפרק הראשון היו בבית הרבה אנשים, כך שלא צפיתי כל הזמן, ואת הקטע עם החוטף לא כל כך ראיתי.

idanoosh17

New member
למה שירצו שיהיה להם מרגל בישראל?...

נראה לי דיי ברור. אני חושב שעם הארוחה והכתבה הם ניסו לרכך אותו ולשבור אותו. שישנא את כולם ויהיה מוכן לבגוד במדינה. שוב, זאת ההרגשה שלי.

elka2

New member
החוטף נתן פתק לנמרוד

אני ראיתי את זה ככה, נמרוד ניסה למצוא עבודה וראה בכל מודעות הדרושים שכל דבר מצריך השכלה וניסיון- מה שאין לו. אולי הוא החליט להשתמש במספר שנתנו לו לרגל ולהפוך את זה לעבודה שלו, כי זה מה שהוא כן יכול לעשות ולהרוויח מזה. ככה אני ראיתי את זה. אגב, נעים מאוד, אני אלה! צופה של הסדרה וחושבת שזו אחת הסדרות היותר יפות שנעשו כאן בארץ

Noamushit

New member
לדעתי....

לדעתי המטרה שלהם הייתה דווקא לפגוע בו ולהעציב אותו, כי בסך הכל חלק ממה שהחזיק אותו שם זה התקווה והם רצו לגרום לכך שהוא יאבד אותה.... להגיע לנקודת השבירה שלו. ואם אני לא טועה זה שקיבל את הפתק מהחוטפים היה דווקא נמרוד, לא? לדעתי משהו מסריח עם שניהם, בעיקר בגלל הקטע של ההבדלי גרסאות. במיוחד עם אורי. אגב, אני נעם חחח

גם לדעתי ..

באותו פרק כשהראו את הקטע של העיתון הכל היה מתוכנן מהחוטפים כביכול מפנקים אותו ואז מביאים לו בבום את הכתבה לפרצוף. לדעתי, הוא לא באמת היה גר שם, זה רק לשם התעללות בנפשו.

למעלה