שאלה

elevation99

New member
שאלה

ראיתי שאמרו שאם יש ממוצע קטן מ-70 בשנה הראשונה הצבא עושה בעיות וכו´ אבל התקשרתי לצבא לשאול ואמרו לי שכל עוד לאוניברסיטה אין בעיה איתך גם לצבא אין. ובאוניברסיטה הממוצע שמתחתיו יש אזהרת לימודים הוא 65 מישהו יודע מה נכון?

הנכון הוא...

הנכון הוא באמת שאם האוניברסיטה לא מעיפה אותך - גם הצבא לא יעיף. הסיפור עם הצבא שמעיף היה נכון לזמנים שבהם היה עודף עתודאים, והצבא יכל לברור בין הטובים והמשקיענים לזרקנים. היום, כשמצב העתודה על הפנים, הצבא יהיה האחרון שיאמר לך לעזוב את האוניברסיטה.

evilbanana

New member
ישששששששש........

ולדי, להדפיס ולשלוח להורים שלי ב-3 עותקים.
מיצי FOREVER!

אוי, מה יהיה איתנו?!

טליה, רק שתדעי שאת לא לבד במאבק על הממוצע!!! מה יהיה עם הכימיה אורגנית הזו, אוי... מר אדוני (ו.ד.)

elevation99

New member
אז גם אתם במאבק?

היום דווקא היה לי מבחן בכימיה ,האחרון לסמסטר, נראה לי שזה מה שישפר לי את הממוצע אני מנגן ב
והיא

שמש27

New member
לא הייתי בונה על זה...

ברשותכם, כמה נקודות למחשבה: 1. בשביל מה אתה לומד ? בשביל אמא ? בשביל להגיד "עברתי טכניון" ? בשביל לתלות בחדר קלף יפה שמצהיר שאתה מהנדס/מדען/אקדמאי ? 2. בסיום העתודה - שיבוצים. איזה יחידה תרצה מישהו שסיים בפיגור של שנה ובציונים נמוכים ? התחייבות-התחייבות, אבל גם כאן יש כוחות שוק - ועדיף שתהיה בצד המרוויח... 3. גם במצב של חוסר מחפיר, לעניות דעתי, לא יתנו למי שמצבו ממש גרוע להמשיך - הרי הוא גם ככה לא עוזר ל"שורה התחתונה", לא ? אז יש ויש. בכל אופן - לא מומלץ לתפוס את זה כשיטה. ולמרות נימת הביקורת - רק למטרה טובה - אני בהחלט מוכן לעזור לכל מי שנקלע לאיזושהיא צרה ו/או משבר אקדמי. יש לי בזה ניסיון, לצערי... ב ה צ ל ח ה ל כ ו ל ם ! ! !
שמש.

amitai1

New member
אכן שאלות מצויינות,

אבל התקווה היא שהמצב ישתפר בעתיד.

למעלה