שאלה

שאלה

אני בן 27 בעברי כמה וכמה מערכות יחסים כולל כאלו דיי ארוכות אבל מעולם לא קיימתי יחסי מין לא מזמן היכרתי מישהי ונוצרה מערכת יחסים נהדרת הרגשה נהדרת והקשר מתהדק היא בעלת ניסיון מיני רב דיברנו על נושא המין והיא רמזה שזה מאד חשוב לה היא לא מודעת לכך שאני בתול מחד ומאידך לא סיפרתי סיפורי גבורה על עברי המיני אני לא יודע כיצד לספר שאני חסר ניסיון לחלוטין האם יש רעיונות כיצד לספר לה את זה אודה על כל התיחסות משני המינים

זה יכול לעבוד לטובתך

אין קשר בין העובדה שזה נושא חשוב לה ובין העובדה שאין לך ניסיון. אתה יכול אפילו להציג את הדברים כך שהעובדה הזו רק תתרום ליחסי המין ביניכם. לא פעם ניתקלתי בבחורות שמעדיפות גברים ללא רקע מיני רב כדי שיוכלו "לחנך" אותם לאיך שהן אוהבות את זה. אגב, אני מכיר עוד כמה שהחברה הראשונה שהם שכבו איתה הייתה בעלת ניסיון מיני רב והם היו בתולים באותו זמן. זה לא הפריע לאף אחד מהצדדים. מצד שני יש את הבחורות שחוסר ניסיון מיני מרתיע אותן ואם זה המקרה עם החברה שלך אתה צריך כמו שאמרתי - להציג את הצדדים החיוביים שבזה ולהדגיש שיש לך ראש פתוח ואתה מוכן ללמוד. (אתה מוכן ללמוד נכון ?) בדבר אחד אני בטוח וזה שאתה חייב לגלות לה שאין לך רקע מיני בגלל שדבר כזה קשה מאוד להחביא והפעם הראשונה היא בדרך כלל, במילים עדינות, לא הפסגה. אם היא לא תדע את זה היא פשוט תתאכזב מאוד (בטוח שהיא תרגיש) וזה יכול להעיב מאוד על היחסים ביניכם. מלבד זאת ברגע שהיא תדע אתה תהסס הרבה פחות והיא תדע שהיא צריכה להדריך אותך יותר. ותגיד תודה שעוד לא התחלתי בכלל לדבר על כנות בקשר ...

הטמבל צודק

נשמע שהמערכת יחסים שלכם מאוד אמיתית אז למה שלא תספר לה את האמת? מה כבר יכול לקרות? אני בטוח שהיא תעריך אותך על הכנות שלך

תראה...

אולי באמת עדיף שהיא מנוסה, היא תדע להדריך אותך. אבל גם כששני הצדדים מנוסים לרב הפעם הראשונה שלהם יחד היא "לא הפסגה", אם זה מרגיע אותך... בהצלחה.

zooey

New member
אני חושב שאת יכול להיות רגוע

מערכות יחסים לא נגמרות על חוסר נסיון של אחד הצדדים (מנסיון אני דובר) כל עוד אתה מספיק פתוח וקשוב אלייה. ואם על זה תקום ותפול מערכת היחסים אז כנראה שעל קוצו של חוד עמדה מלכתחילה

תודה על התגובות

עדיין לא שוחחנו אבל אני אעלה את העיניין בזמן הקרוב המון תודה

anigno

New member
אל תספר ואל תשתגע

אתה מדבר על נשים, תן לה רעיון והיא תגרום למלחמה זה לא כזה קשה, אז בסדר, אתה זיון גרוע, את זה אפשר לשפר אבל אל תתן לרגשות האמהות שלה לצאת משליטה אתה תהיה במבוכה מעבר למה שאתה מכיר, תשכב איתה כמו שראית בסרטים, תנוחה מסיונקית רגילה, ממילא סקס ראשון הוא גרוע לרוב. אחר כך יהיה לך יותר קל לדבר איתה על הנסיון המועט שיש לך. המלצה אישית, לפני שאתה שוכב איתה, תאונן, אחרת אתה תגמור מהר מדי. בהצלחה רוני

למעלה