שאלה

שאלה

שלום לכולם פעם ראשונה שאני כותבת כאן... מקווה שהגעתי למקום הנכון אני בת 28 ויש לי חבר גם בן 28. אף אחד מאיתנו לא שכב עדיין ולמרות שאנחנו יוצאים כבר 7 חודשים עדיין לא שכבנו. שנינו יחסית דיי סגורים וביישנים בנושא הזה וכמעט לא מדברים על זה... העניין הוא שלאחרונה זה התחיל להציק לי, כי מצד אחד אני רוצה ולא יודעת איך להגיד לו את זה ומצד שני זה קצת מטריד אותי שהוא כמעט ולא יוזם כלום. לפעמים יש לי תחושה שהוא לא ממש רוצה. אנחנו מגיעים למצבים אינטימיים אבל לעיתים רחוקות... וגם כשאנחנו מגיעים למצבים כאלה הוא קצת מרוחק אולי זה יישמע מצחיק אבל אנחנו מדברים על חתונה ואפילו חשבנו מתי אנחנו רוצים להתחתן אבל על כל הנושא של יחסי מין אנחנו לא מדברים... אשמח לשמוע את דעתכם. מה עלי לעשות במצב כזה? תודה

ברוכה הבאה

שלום לך, יש סרטים מעולים להדרכה מינית שנקראים המדריך לאוהבים. אני מציעה לך לצפות בהם לבד ואח"כ איתו. הם עשוים להראות מביכים בתחילה אבל הם נותנים רעיונות להתחלה ובעיקר הרבה ידע. זה מתחיל מסרט הכי בסיסי ומתקדם. כמו כן, יש מלא ספרי הדרכה מצוינים כמו סקס עכשיו או לעצמך, מניות האישה וכו. כשאת תרגישי שאת מכירה את גופך, מה עושה לך נעים וטוב, יהיה לך יותר קל להסביר גם לו. בהצלחה

למעלה