שאלה..

assafTV

New member
החשד שלך מופרך

המחיר של סדרה לא יורד עם הרייטינג. אם כבר כל עונה כרוכה בעלייה מסויימת (כמו שאתה משלם נניח שכ"ד שצמוד למדד) כך שאם כבר רכישת נמלטים 4 היתה יקרה יותר מנמלטים 1. ישנם גם שיקולים טכניים שונים. לכל ספק יש את שיטות המשלוח שלו ולא כולם עברו למשלוח דיגיטלי או שעברו אבל ללא היכולת למשלוח HD (שמגיע בקלטות בטא חודש אחרי השידור בארה"ב) ושאר בעיות טכניות.

Davy Jones

New member
אז זה מאשר את מה שאמרתי, לא?

אומנם בכלל לא מהסיבה שציינתי, אבל עונות 8 ו-6 בהתאמה של "24" ו"אבודים" באמת עולות המון, אם הולכים לפי השיטה המעניינת שהצעת. מעניין מאוד, חבל שאין מאמרים ומידע נוסף על שיטות רכישה. תודה, אסף.

assafTV

New member
לא, זה לא

הוט היתה משלמת על 24 את אותו הסכום בין אם היא הייתה משדרת אותה 48 שעות אחרי ארה"ב או 48 שבועות. ההבדל היחיד הוא האפשרות הטכנית לקבלה בפרק זמן שמאפשר שידור קרוב למקורי. ועוד משהו בתגובה לדבריך - אתה נצמד ל-24 ואבודים שאכן משודרות בהפרש קצר אבל מתעלם מהאוס, בטי, פרינג', בונז, סטארגייט אטלנטיס, CSI ועוד סדרות רבות המשודרות בהוט בהפרש של שנה ואף יותר משידורן המקורי בארה"ב ולא מדובר כאן בסדרות זניחות. בקיצור, 24 ואבודים הן היוצאות מן הכלל שמצביעות על הכלל.

Davy Jones

New member
כתבת ש

"כל עונה כרוכה בעלייה (מהעונה הקודמת)" ולכן הסקתי מכך שבגלל שהסדרות "24" ו"אבודים" כיום נמצאות בעונות מאוד מתקדמות, אז לפי השיטה שאתה מציע הן אמורות כיום לעלות די הרבה. אני רק מקווה בשביל יס שזה לא קורה אותו הדבר עם סדרות כגון "הישרדות" או "המירוץ למיליון" שנמצאות בערך בעונות המאה ומשהו..
אה, ואמרת אסף שרייטינג לא משנה ממש בעלות הייבוא. באמת?! סדרה מצליחה בארה"ב תעלה זהה לסדרה זניחה אחרת? נשמע לי מופרך לחלוטין. אשמח לפירוט. נ.ב: אני יודע שיש מלא סדרות גם בהוט שמשודרות באיחור ניכר וגם ליס לא חסרות דוגמאות. לא איכפת לי, אני לא עורך פה תחרות. אני רק מציע הערות קיצוניות לשיפור.

assafTV

New member
לרייטינג יש פקטור

אם אתה רוכש אותה כשהיא כבר באוויר והיא במקום הראשון ברייטינג אז כן, הספק ידרוש עליה מחיר גבוה יותר מאשר אם היית רוכש אותה קודם לכן. אבל רובן המוחלט של הסדרות נרכש בשלב הפיילוט לפני עלייתן לאוויר כך שאי אפשר לדעת שסדרה X ששובצה בימי שבת בשתיים לפנות בוקר תהפוך פתאום ללהיט ענק עם 50 מיליון צופים. יש גם ניואנסים כמו הבדלים בין ספקים (סדרה בינונית של ספק גדול יכולה לעלות הרבה יותר מסדרת להיט של ספק קטן) ועוד. באשר לנ.ב. - אתה משווה בין המצב בהוט למצב ביס אז לא, זו לא "תחרות", זו "השוואה" אבל העיקרון של מעשיך דומה

למעלה