שאלה

berliyoz

New member
שאלה

רגעים בודדים לפני שנרדמים (לפחות במקרה שלי) הגוף נהיה כבד וענקי, כהרגשה שלי להר. יש נפילה של כל המחסומים ורפיון מוחלט של השרירים, כולל השרירים העדינים של הפה. לפעמים מהנקודה הזאת אני יכול לראות בבירור את החלומות ולמצוא את אי ההתאמות בין המציאות לחלומות. יש עוד דברים שבאים ברגע זה אבל הם יותר קשים לתיאור השאלה: האם למישהו יש מידע על הנושא, שם לשלב, דרך ליעל או כל דבר בנושא בתודה מראש האגף

The Sandman

New member
אני חושב שמה שקורה לך זה

ווילד תוכל לקבל מידע על הדרך בקישורים למעלה...

LucidGuess

New member
קראת על שיטת ווילד ליצירת חצלול?

קראת על שיטת ווילד ( WILD ) ליצירת חלום צלול? זה בערך מה שתארת, בשיטה הזאת אתה הולך לישון ומתרכז במשהו בלי הפסקה ( מוסיקה חלשה ונעימה ליד המיטה, בנשימות שלך, תיקתוק שעון... ) ושומר על מודעות עצמית עד כניסה לחלום צלול עם מודעות עצמית מלאה בלי הפסקה או קטיעה. בזמן שאתה עושה את השיטה הזאת אתה מרגיש תחושות דומות מאד למה שתארת ועוד דברים רבים שיכולים להיות גם מאד מפחידים כמו קולות של אנשים שמדברים או הולכים ליד המיטה שלך, ותחושות מוזרות רבות בגוף. בדוק בקישורים למעלה את האתרים על חלומות צלולים ובדוק את שיטת ה WILD. Lucid

Variety

New member
שיטת ווילד!

היי, מה שאתה מתאר, אלה השלבים של השיתוק של הגוף לפני השינה. הגוף משתק את עצמו, כדי שלא תזוז במציאות ע"פ החלומות שלך. המודעות שלך במצב הזה, היא מזכירה מאוד את שיטת WILD. אתן לך לינק לקרוא עליה: http://ldreams.com/www/pages/learn/techs_h.php#wild

למעלה