שאלה

mach2

New member
שאלה

היי,הייתי בהופעה של מדונה. היה מדהההההיםםםם [עדיין באופורייה...] מאד מאד נהנתי. התבאסתי קצת מהקהל שלא רקד והשתולל [כמוני] ולרוב עמד בהלם והביט בהופעה. מאד התרגשתי שהיא דמעה... חמודה. אני לא "מעריצה" אני בחורה [לרוב נחמדה] שגדלה על [ועם] המוסיקה של מדונה [ובמקביל עם מייקל גקסון] אז רציתי לשאול איפה אפשר להוריד\לקנות את ההופעה. הייתי לפני חודשיים בלונדון ובחנות hmv [חנות מדהימהה] לא היה את ההופעה למעט הדיסק. יש אפשרות להוריד את ההופעה שהיתה אצלנו בארץ? תודה מראש לכל המשיבים ושבת שלום

X Offender

New member
היי

לשאלתך, את ה-|DVD של הטור הזה תוכלי לרכוש החל מה 30 למרץ להופעה שצולמה בארגנטינה .

nerod 72

New member
../images/Emo13.gifשלום לך...

ובכן אכן היתה הופעה מדהימה, אני באופן אישי חושב שהקהל היה אחלה והיה שמח ומדהים בערב הראשון היו אנרגיות בשמיים.... ובכן לשאלתך- עוד לא יצא באופן רשמי הDVD של המופע הוא צפוי לצאת ב -30 למרץ שזה עוד חודשיים... בינתיים תוכלי להוריד גרסאות איכותיות ממה שדלך לרשת מהמופע שהוקלט בבואנוס איירס לדי.וי.די פשוט תחפשי MADONNA STICKY AND SWEET BUENOS AIRES או שמשהו ימצא לך לינקים.... מהארץ לצערנו אין צילומיים רשמיים, חוץ מהשיר הראשון של תחילת ההופעה , ש\זה מה ששוחרר למדיה.... 3 השירים- פרוזן, הולידיי ודרס יו אפ צולמו בת"א באופן רשמי סביר להניח שבבוא הזמן הצילומים יצאו בדרך כלשהיא.... תשארי מעודכנת...

למעלה