שאלה

RxOxN

New member
שאלה

יש איזה שהוא סיכוי להצליח ווילד גם בלי שעות שינה לפני?נגיד אני הולך לישון כרגיל ובמקום להירדם אני יעשה ווילד באופן עקבי(כל לילה)מתי שהוא אני אצליח?כי אם יש סיכוי כלשהו אז ככול שאני אנסה יותר הסיכויים שלי להצליח עולים,לא?זה יכול לעזור לי לשלוט בשיטה הזאת.

makron2

New member
בעקרון עדיף לישון כמה שעות

או להיות במצב שהגוף ישן מספר שעות כמו שנ"צ - הסיבה העיקרית היא להבטיח את הסיכויים שמחזור חלום ורגיעה יהיו לפניי הוויילד.

makron2

New member
תוספת...

טרם הוויילד,בתחילת השינה אתה יכול להכין את עצמך להתעורריות באמצע הלילה ע"י חזרה על משפט כמו 'הלילה אני יהיה מודע לשלבי השינה' או משהו בסגנון - כך תוכל לנצל אותם.

RxOxN

New member
כן דווקא הלילה היה לי משהו כזה

אפשר לומר שהלילה הייתי די צלול בזמן השינה,לא היה לי חצלול או משהו אבל הייתה לי חשיבה מציאותית,לא יודע להסביר את זה,אבל חשבתי בהיגיון וזכרתי מלא פרטים במספר חלומות שהיו לי,בשלב מסויים היה לי שיתוק שינה שניסית להפוך לחצלול אבל לא הייתי במודע מספיק,הייתי ישנוני כזה...אבל מה שהכי עניין אותי זה שאני זוכר במפורש שבאחד החלומות שהיו לי בלילה,נגעתי במשהו וממש הרגשתי את זה,אני לא שלטתי במיוחד בחלום,ולא הייתי מודע לעובדה שזה חלום,אבל זה היה קצת יותר מחלום רגיל.

makron2

New member
זה סימן טוב

שאתה מתקרב לצלילות,זכרון חלום טוב והבחנה בפרטים הם עיקריים ומהווים שלב חשוב. תמשיך כך,נשמח לשמוע על חצלול בקרוב.

למעלה