שאלה

multi

New member
היום יש מסיבה של עסק שחור

מ10 בלילה בהאנגר 11 כניסה חינם יש ליין צעירים באזימוט ולפעמים גם בג´י יש בימי חמישי

Leeraz

New member
תודה, איזה גילאים

באזימוט בימי חמישי? ויש לכם מושג אם ביום חמישי הבא יש שחור ב G? ומה עם ה BASE? סליחה על חוסר הידע אבל אני חיפאית...

multi

New member
16+ באזימוט של שני וחמישי

והמסיבה הבאה לצעירים בג´י זה במוצאי שבת שבוע הבא

Leeraz

New member
מגניב רק שהייתי ממש מעדיפה

מסיבות של 21+ או לפחות 18+... בהתחשב בעובדה שאני בת 22...

DJ$upreme

New member
ימי שישי קבוע בג´י ספוט

בנות מגיל 18 ובנים מגיל 21 בצניעות, הליין החזק בעיר.

DJ$upreme

New member
אמת ויציב

למעשה הליין תורג´י פארטי טיים בניצוחו של אמיר פרי הוא הליין הוותיק בעיר (להיפהופ)- הוא החל באלנבי 58 לפני משהו כמו שבע שנים, מי סופר?? הליין של דורי היה אפילו וותיק ממנו, באזימוט בימי חמישי, אבל אני מבין שהוא בוטל
הליין שלנו בימי שישי בג´י בן שנתיים בעוד שבועיים, אם כי למעשה הוא בן 4 - פתחנו באוקטובר 98 בפלאנט הוליווד בטיילת. רק שבאמצע היו כל מיני נפילות במקום שנקרא ה-CAGE, ולכן מבחינתנו הספירה הנכונה היא מהרגע שבו נפתח הג´י.

Y.L.N

New member
אגב בקשר לג´י....

אני עוד זוכר את ימי שישי הראשונים...עם כמות אנשים שלא עולה על 10 אנשים... :) ותראה לאן הגעת היום... מקווה שרק תמשיך לשגשג... nothin but love baby

DJ$upreme

New member
אה, לא מדויק

אתה חושב על מסיבות הצעירים שעשינו בשבתות, שנעו בין 80 איש ל-15, בקיץ הראשון של הג´י. ימי שישי תמיד היו לא רעים, במסיבת הפתיחה של הג´י בשישי הראשון היו כ-200 איש, אח"כ היתה ירידה לממוצע של כ80 איש, וזה עלה למספרים של היום כשהתאחדנו עם המסיבות של ספנסר, איפושהוא בספטמבר אם אני לא טועה.

Y.L.N

New member
לא דווקא התכוונתי לשישי

לפי הזיכרון שלי...לא שהוא במצב הכי טוב בפעמים הראשונות שלי בג´י בשישי לא היה הרבה אנשים אולי 50... אבל אולי אני לא זוכר נכון....

DJ$upreme

New member
לי יש את המספרים

בוודאי שזה לא היה כמו היום, אבל זה היה בסביבות ה-80 בממוצע לערב לא מספיק, כמובן, לכן הבאנו את ספנסר. לכל מי ששואל שאל וישאל למה ספנסר.

Y.L.N

New member
טוב אתה כנראה יודע יותר טוב ממני...

:) השילוב עם ספנסר מובן בהחלט...למרות שזה די מתסכל לשמוע אותו מתקלט אני חושב שאתה צריך לשקול לעבור למקום יותר גדול

Y.L.N

New member
ועוד משהו בקשר לגת רימון...

יש שם סלקטורית ממש מעצבנת ששונאת את חבר שלי ואף פעם לא רוצה להכניס אותו היא גם מדברת לאנשים ממש לא יפה...יצא לי כבר לשמוע אותה אומרת לכמה חבר´ה:"אתם לא תיכנסו לפה בחיים,תעופו לי מהתור!"...ממש זוועתית

DJ$upreme

New member
גרוווווווווווע

דארת וייייייידאר פעם פנו אלי כעו"ד כדי שאני אתבע את הגת רימון בגלל סלקציה על רקע עדתי. אני לא הסכמתי לעשות את זה כי בכל זאת הם מהענף שלי, וזה יראה ממש לא טוב, אבל הסיפורים ששמעתי על הסלקציה שם די מגעילים אותי. בבילון!!! מצד שני, כל כך מפוצץ שם, שאולי אין ממש מה לעשות.

Y.L.N

New member
אין לי שום בעיה סלקציה...

אבל גם את זה צריך לעשות כמו בני אדם... וכמה שמפוצץ שם ויש שם מלא כוסיות...אני פשוט לא נהנה שם לא יודע למה...

babe10

New member
בוא אני אגיד לך למה

כי זה לא הג´י ספוט! פשוט לא?..

tomoshe

New member
רגע אחד...

זה אומר שאם נגיד יום שישי עוד שבוע אני אגיע אז אני אקבל את המשקה חינם שלי? :)

למעלה