שאלה

pocahontas08

New member
שאלה

שלום, אני מקווה שהגעתי למקום הנכון. אני סובלת מנימים וורידים נראים לעין (בעיקר נימים). אני יודעת שזה תורשתי. רציתי לדעת האם יש טיפול טבעי שעוזר להעלים את זה חוץ מזריקות ולייזר (שזה מה שמציעה הרפואה המערבית)? ואם יש מישהו שכן מתמצא בלייזר- האם זה באמת עובד? תודה לכל העונים והעונות :)

יש שמן אתרי שנקרא לי דה ורווין או בעברית

שמן הקוניאק. הוא מיועד לטיפול בכלי דם. הייתי משתמש גם בהליקריסום, ברוש ורוזמרין, אך חשוב להסתייג ולאמר שהעצות הנ"ל אינן מחליפות חוודת דעת רפואית, וכמובן לא נותנים שמנים בלי התערבות מטפל מוסמך למנוע טעיות בשימוש או נזק אחר.

יעל ND

New member
ל-pocahontas08

pocahontas08 יקרה! הורדת הוורידים שלא יהיו נראים לעיין אינו טיפול! זה קוסמטיקה. הבעיה נשארת. הטיפול הוא - כאשר את פותרת את בעית הופעת הורידים. הוא אמור להיות מבפנים ולא חיצוני. לכן אני ממליצה על טיפול הומאופתי. ובכל מקרה, יש לאבחן אותך למציאת סיבת הבעיה.

pocahontas08

New member
מה זאת אומרת פנימי?

האם הכוונה היא למזון שאני לא אוכלת מספיק/ מזון שאני אוכלת יותר מדי? מצב נפשי? זה הרי תורשתי אז איך בדיוק זה יכול להיות פנימי? זה נמצא כבר בדי אן איי...

יעל ND

New member
פנימי

הכוונה למה שקורה לך בתוך הגוף (ולפעמים גם בתוך הנפש) ולא על פני הגוף (מה שאת רואה על גבי העור). לעניין התורשה. תורשה זה לרוב לא הגורל. זה נטייה. ניתן לתת או לא לתת לנטייה הזאת להתפתח. לדוגמה (לא עליך, אלא דוגמה לשם המחשת הנושא) אם במשפחה כלשהי קיימת סכיזופרניה תורשתית, היא יכולה להתפתח אצל כל בן אותה המשפחה שנושא גן מסויים ויכולה שלא להתפתח. בדרך כלל, כדי שהמחלה הזאת תתפתח, צריך שיקרה משהו שידחוף אותה להתפתח, משהו שיעורר אותה. ואם זה לא יקרה - לא תהיה מחלה, למרות שהגן ישאר. כך גם במקרה שלך, להבדיל. כל ההבדל בינך לבין אדם שאין לו תורשה כמו זו שלך - שאותו אדם צריך "להתעמץ" הרבה יותר בשביל לקבל את אותה הבעיה. אני ממליצה לך לפנות לאבחון סיבת הבעיה (תורשה - זה לא סיבה לבעיה, אלא לכך, שהבעיה הזו מופיעה בצורה קשה, או בגיל מוקדם או ביתר קלות וכדו') ולטפל בה.

0 אור 0

New member
פנימי יכול להיות אופי של זרימת הדם

שניתן לטפל בו גם על ידי מגע וגם על ידי צמחי מרפא מזון יכול לסייע רק במקרה שהתזונה שלך ממש גרועה

pocahontas08

New member
וואו פתחתם לי את העיניים, המון תודה, באמת

לא חשבתי על הכיוון הזה בכלל, ממש תודה אני בהלם שבכלל לא חשבתי על הכיוון שאותו אתם מציגים כאן! תודה :)

למעלה