שאלה .........

אלה444

New member
שאלה .........

שלום לכולם, אני בת 46 נשואה איבדתי כל עניין בסקס ובמיניות בכלל לא רוצה יותר סקס יש לי בעל סקסי בחור בטרוף...ולא בא לי עליו......... מנסה לחשוב אם יש מישהו ש"עושה לי את זה ...ולא ממש לא....... אולי אני עם עצמי ...גם לא יש למישהיא עיצה בשבילי? תודה וברכה

עניין של גיל או קשר?

שלום לך אני מתנצלת לרגע שאני הולכת על פי עקרון הגיל והתופעות המצופות להתרחש בו. בגיל 40-50 נשים מתחילות להכנס לתקופה המכונה גיל המעבר, גיל שבו בדרך כלל מפסיק הווסת, יורדת הרבה פעמים מידת האנרגיה והחיוניות והתופעות הללו משפיעות על האופן שבו אנחנו תופסות מיניות וחשק. אין לנו כל כך הרבה עניין בו כמו בעבר. אפשר ללכת לרופא נשים ולבקש תחליפים טבעיים לאסטרוגן כך שהאפקט לא יהיה כל כך דרמטי. עניין נוסף הוא תופעת הקן המתרוקן. הילדים גדלים, כבר אינם נזקקים כל כך להורים ואז ההורים צריך לבנות מחדש את הקשר שלהם כך שהוא אינו מבוסס בהכרח על הקשר עם הילדים או בהסתמך על הדאגה עליהם. אז מתוך הנחה שנתתי לך מחשבות וכייונים שווה לבדוק מה מתאים לך.

וכיצד את מפצה עצמך על הריקון,

שבעקבות אבדן העינין..כלומר במה את מתעניינת?!

אלה444

New member
לצערי ..מפצה את עצמי באוכל.

לאחרונה שמנתי מאוד . נכנסתי למצב של..מה קודם הביצה או התרנגולת. אני לא יודעת אם אני נרתעת ממין בגלל שאני שמנה ... או רני שמנה בגלל הרתיעה ממין. אני נמצאת בבעיה רצינית.

../images/Emo23.gifראשית מעט חום ואהבה..על הדרך...

שנית, אחללה חתימה!..מלאה קלות וריחוף שלישית, איך בעלך מגיב? עדיין נמשך?! מעיר הערות ועוקץ אך רעב מינית?!...מבקש שתטפלי בעצמך?!...מחכה בסבלנות, ושותק?! והכי חשוב... למענך..מה שלי ראובני רשמה נשמע לי המפתח להכל..את בתקופת מעבר...ויש משהו שאם לא יצא ותמשיכי להדחיקו..לא יהיה טוב (ואגב אם זה גלי חום ותגובות פיסיות של גיל מעבר..קראתי פעם בפורום תרופות סבתא ז"ל שנסגר על תרופה אפקטיבית..וזה להוסיף סויה לתזונה, על בסיס יומי..בפולים, מעובד או כחלב..)

oneofus

New member
במקרה נכנסתי...

השיר שציטטת אינו על מלחמה הוא על ריב בין בני זוג ונסיון להשלמה ......

oneofus

New member
מקריאת השיר- צרפתי לך אותו עם הפרשנות

התבואי אלי הלילה כבסים כבר יבשו בחצר מלחמה שאף פעם לא די לה היא עכשיו במקום אחר וכבישים שבים בלי הרף לבדם כסוס בלי רוכבו והבית נסגר בערב על הטוב והרע שבו וידענו היטב כי הגבול הוא קרוב ואסור לנו שם אבי התפלל ויכולו הארץ וכל צבאם צבא וארץ האפילו עוד מעט יכבה האור המצווה בה שמים התחילו שוב השניים צריכים לגמור ------------------------------------ והפרשנות --------------------------------------------- זהו שיר על ריב בין בני זוג שרבים לעיתים קרובות והאישה עזבה לא מזמן עברה הסיבה למריבה – את יכולה לחזור . גם מי שיצא לדרך כמו כביש חוזר בסוף לנקודת ההתחלה בודד בלילה (כשבני הזוג ישנים יחד) הם משלימים עם הטוב והרע ופותרים יחד את בעיותיהם הריב שלנו הביא לפיצוץ ולעזיבת הבית על ידך דבר שאסור היה שיקרה השבת נכנסת – הלילה יורד. עוד מעט יכבה האור ויהיה חושך השמיים נותנים לנו את התנאים ואז אנחנו נצטרך לקיים את מצוות פרו ורבו

אין צורך..אני מכירה את המילים.

זוהי פרשנותך לשיר..ועדיין השיר מצוי בספר במרחק שתי תקוות (ספר שמלא בהתייחסות לארץ שבמלחמות תמיד) כמדומני..שיר ליל שבת.. ואני הבנתי שמדובר על חוץ ופנים..על הבית כסוג של מקלט ומקום בריחה אל מול העולם...הסוער, שבחוץ, לעניות דעתי הפרשנות שלי טובה כשלך! ואגב מלחמה זה גם בין בני זוג... (
שמצרפים ציטוט בחוקי תפוז..יש לרשום מראה מקום או לצרף קישור אגב..)

הבט:

חוץ..ופנים..בית...ועולם שבו: צבא וארץ האפילו עוד מעט יכבה האור שבו: וידענו היטב כי הגבול הוא קרוב ואסור לנו שם השניים ..הם המקלט מפני המלחמה שבחוץ..שאף פעם לא נגמרת, המדומים לאותם שניים ממגש הכסף המצווה בה שמים התחילו שוב השניים צריכים לגמור שהרי...חיים גורי אומר מאוד ברור בשירו על מגש הכסף...אנחנו מגש הכסף שעליו מבנתה מדינת היהודים.\ וזהו איזכור די מפורש..בעיני.. כמו כן השיר פותח במילים "התבואי אלי הלילה" בעברית לבוא..פרושו לבוא כדרך גבר באישה..הרי.. שיר אהבה בעיתות מלחמה ומתח מבחוץ..שיר תפילה המבקש שהמקלט לא יצטרך להסגר בערב..על סוס ורוכבו..שלא יהיו מלחמות ...כלומר!!! זוהי קריאתי את השיר וכך הבנתי את משמעותו..שיר שאני מאוד אוהבת. אבל מכיוון שיהודה עמיחי לא עמנו מלבד בתקשור אין דרך לוודא..והרי כל אחד יכול להביט במטבע מהצד שיבחר..ובטח שכשמדובר ביצירת אמנות.

oneofus

New member
יפה

ואני כמובן חושב שהפרוש שלי טוב יותר ...... לילה טוב

dovk

New member
חסרים הרבה פרטים

כדי לקבל תמונה מלאה לסיבות למצבך, בכל מקרה זה לא נראה לי עניין פשוט. בשלב ראשון חשוב לשלול סיבה פיזיולוגית (גיל מעבר וכדומה), ואם מבחינה פיזיולוגית הכל בסדר, עולות השאלות הבאות: -האם הגעת למצב זה בהדרגה או בפתאומיות? -איך בעלך מגיב למצב? האם אתם מדברים על כך? -האם היו לך בעבר חיי מין מהנים ומספקים? יש עוד שאלות, אבל לדעתי הדרך הכי נכונה לברר עניינים כאלה היא במסגרת טיפול זוגי - זאת אומרת ששניכם פונים לייעוץ זוגי ועובדים על מה שקורה. דב

למעלה