שאלה:)

שאלה:)

אביתר אמר פעם בראיון איתו[למעריב לנוער חח]ששחקו לשיר מתי נתנשק את הצורה.לא הבנתי למה הוא התכוון?מי שחק? ועוד משהו-בתור אחת שהולכת פעם ראשונה להופעה של אביתר אין לי מושג באמת באמת למה לצפות.מישהו יכול לתאר לי את הפעם הראשונה בהופעה של אביתר?איך זה מרגיש? אני וחברה שלי הולכות והיא מפחדת להתאכזב והיא מלחיצה אותי חחחחח שלא תגיד שגררתי אותה סתם להופעהההXD ועוד משהו קטןןןD: מלא אנשים חושבים שהופעות שקטות כמו של אביתר משעממות?זה באמת ככה או שדווקא אצלו זה שונה? סורי על החפירה

TEENAGER1

New member
זו בסך הכל הופעה../images/Emo8.gif

זאת אומרת, זו הופעה של אביתר - שזה דבר נפלא בפני עצמו, והופעה ראשונה - שזה בכלל.. אבל נראה לי שאין צורך להתכונן יותר מדי או לנסות להבין איך זה יהיה, פשוט תני לזה לקרות ותראי לבד.. לא כדאי לך לפתח ציפיות לפי חוויות של אנשים אחרים בעיקר בגלל שעל כל אחד זה פועל אחרת לגמרי. את יכולה לשאול כל בנאדם בפורום הזה איך הייתה לו ההופעה הראשונה (זה יכול להיות שרשור נחמד באמת), ואני בטוחה שתקבלי תשובות קצת שונות. ומן הסתם, יש אנשים שכנראה לא מסתובבים בפורום, שהיו פעם ראשונה בהופעה של אביתר ועבורם זו גם הייתה הפעם האחרונה. פשוט תפתחי את הראש ובעיקר את הלב ותני למוזיקה לעשות את שלה... אני מאד מכירה את הקטע הזה שמישהו בא איתך להופעה ואתה מרגיש צורך לרַצות אותו, שיהנה גם, הייתה לי תקופה שהייתי סוחבת אנשים להופעות ובאיזשהו שלב הפסקתי, כי זה יכול ממש לדפוק את ההופעה. עצה שלי - כדאי להימנע מזה, עדיף כבר ללכת לבד ולא להיות עסוק כל ההופעה בלוודא שמי שאיתך נהנה. לגבי "מתי נתנשק" - אני לא בטוחה שאני יודעת למה אביתר התכוון, אבל נראה לי שהוא פשוט דיבר על זה שזה אחד מהשירים הכי מוכרים ונחרשים שלו, ומרוב גלגל"ציותו אנשים קצת פיספסו את האירוניה שבו. או שסתם נמאס לו לשיר אותו בהופעות. ולגבי המשפט האחרון - זה כבר ממש עניין של טעם, אני למשל הייתי בהופעה רועשת מאד של שלום חנוך והשתעממתי בטירוף. כל אחד ומה שמעניין או משעמם אותו, זה בכלל לא קשור לרמת הדציבלים.. ממה שאני רואה בהופעות של אביתר רוב הקהל מהופנט לגמרי. יש לו כריזמה שקטה..

איך אני אוהבת את התגובות שלך!../images/Emo13.gif

תודה רבה רבה!
אם כבר באמת פתחתי את האשכול הזה והפורום קצת יבש,קדימה אנשים-איך לכם הייתה ההופעה הראשונה של אביתר?

TEENAGER1

New member
ההופעה הראשונה שלי

הייתה לפני קצת יותר מארבע שנים. במעבדה כמובן. לא ידעתי בכלל למה לצפות, הייתי בהופעות די אחרות עד אז, והיה פשוט.. מדהים. ממש. צחקתי ובכיתי שם כמו שלא עשיתי הרבה זמן, ובסופו של דבר יצאתי בתחושה של אושר מוחלט. אבל מה שהכי זכור לי זו התחושה שההופעה הזו באיזשהו מקום מתחילה לי איזו דרך.. משהו חדש.. אושר גדול.

וואי

הייתי סהכ בשתי הופעות, והראשונה שלי הייתה שהייתי מאלה שצועקים תאטרון רוסי. ההופעה השניה הייתה כבר אחרי שהייתי בשל. להופעה בחמישי כנראה אני לא הולך. גם כי זה הרבה יחסית לבדרכ וגם מטעמים אישיים. הלוואי שתהיה לי הזדמנות להיות בהופעה שלו כשיהיו תנאים מתאימים בשבילי. התגעגעתי בכל זאת. סתם התעניינות. יש עוד דרך להשיג כרטיסים? ומתי אמור להתחיל המופע?

נצל"ש

ממ לשאלתך המופע ב9 וחצי.ונגמרו הכרטיסים. ושאלה-אביתר יגיע שוב לב"ש?כתוב בשפע הפקות שב28 בינואר תיפתח עוד מכירה..לבאר שבע או למקום אחר?

ההופעה ראשונה

הייתה אדירה, היא הייתה במעבדה בחנוכה שעבר. היא הייתה מדהימה גם כי שני אנשים אהובים עליי ואוהבי-אביתר ישבו משני הצדדים, וגם כי הרגשתי ש"למדתי" עליו הרבה זמן לפני שהלכתי להופעה, הייתי מוכנה מבחינת תוכן ולא מוכנה מבחינת הרגשה אז זה השאיר אותי במקום מאוד זורם ומחכה לכל מה שיצא ממנו במהלך ההופעה
בהופעות לא שלו שהייתי בהן השוויתי את הזמרים לאביתר, ובאמת שאין הרבה שהפתיעו אותי (לא בריא- אל תנסו בבית). מה שמוזר קצת זה שההופעה במצדה (השנייה שלי) שהייתה יחסית רצינית, גדולה עם זריחה ומתיסיהו למיניהם הייתה הרבה פחות מרגשת, אבל בכמה שירים היא הפעימה חזק חזק את הלב.

רעוּת

New member
הפעם הראשונה שלי ../images/Emo111.gif

סורי, זה מתבקש
. בקיצור, הסיפור על איך איבדתי את בתולי לאביתר (לא באמת. הלוואי
. אביתר תעשה עלי את אקדחחחחחחחחחחחח!!!!!321) הפעם הראשונה (והיחידה
) שהייתי בהופעה של אביתר היתה לפני כ-8 חודשים במרתף 10. זה מקום ממש קטן ולא נכנסים בו הרבה אנשים (וכשכן נכנסים בו הרבה אנשים זה קצת עושה אסוציאציות של 'בקרון החתום', אם אתם מבינים למה אני מתכוונת
). זה היה לפני שיצא האלבום החדש, והוא שר כמה שירים מתוכו (אותיות פורחות באוויר, אב הרחמן, ונראה לי שגם את אבא) אבל בעיקר מהראשון ומהשלישי (וקאברים לאריאל זילבר
). ככה זה, כששמים אותו על במה לבד עם פסנתר אין לו ברירה אלא לשיר את תתחנני אלי
. וגם את כלום לא עצוב לא מצונזר
. קיצר, היה מאגניב. חוצמזה שיום אח"כ סבא שלי נפטר וזה היה פחות מגניב
אבל גם לא כזה נורא, כולה סבא, מה
. ההופעה של אביתר יותר דומיננטית בזכרון הקולקטיבי שלי. בכל מקרה, בזמן האחרון כל פעם איזה חברה אחרת אומרת לי משהו כמו "את אוהבת את אביתר בנאי, נכון? וואי, אז תגידי לי מתי יש הופעה שלו ונלך!". אמנם הקפדתי בנאמנות לדווח לכל אחת מהן מתי יש הופעה באיזור החיוג שבו היא גרה/לומדת/שניהם, אבל לא יצא לי ללכת מאז
. גם מטעמי תקציב (מהזה, הוא התייקר מאז האלבום החדש
), וגם כי זה לא במרתף, ושום דבר לא ישתווה
. ומעבר לזה, קשה לי באמת להסביר להן שזה שהן מכירות אותו מגלגלצ לא באמת אומר כלום |סנוב| ושאני מכירה אותו עוד מהימים שבהם ה"אמן" היחיד שהופיע בשירים שלו היו "אמן תישארי לבד לנצח". ובתור אתאיסטית עם גישה שלילית לחיים, לזה אני גם יותר מתחברת מלאורייתא
. קיצר, שיתעלו את ניצני הטעם הטוב שהן מגלות במוזיקה לכיוונים אחרים ויבואו איתי להופעות של רונה במקום
. כי זה מעצבן ללכת עם חברות שעושות לך טובה שהן באות איתך בכלל
.

Walk Two Moons

New member
אני חייב לומר שאני משועשע /tapuzforum/images/Emo6.gif

את כזאת פוסטמה, בחיי. התגעגעתי להומור הזה (ואל תשחקי אותה שאת לא מבינה ממה אבירם מזועזע - את מבינה, ומתה על זה).

רעוּת

New member
ההומור שלנו מדרדר ../images/Emo16.gif

ולמען האמת, באמת לא הבנתי מה היה ככ מזעזע פה
.

רעוּת

New member
שיקשור אותי לפסנתר, נו.

זה לא חייב להיגמר בבכי
או בכדור בראש. למרות שבמשפחה שלי מקובל לגמור ככה
.

למעלה