שאלה

ט ל ו ש1

New member
שאלה

שאלתי כבר וקיבלתי תשובה אבל בעצם שמתי לב שהתשובה לא לשאלה ששאלתי :p אני מתחברת לפייסבוק נגיד ומגיבה למישהו על התמונה או עושה כל פעולה, ואז אני לוחצת אצלי על פרופיל ומופיע כזה tal likes dana's photo או tal and dana are friends הם מראים את הפעולות שלי, וליד כל פעולה יש אפשרות לעשות REMOVE שזה עושה REMOVE זה מוחק רק אצלי מהפרופיל או שבעצם מוחק גם אצל אחרים ומונע מהם לראות שאני ודנה חברים או שאני אוהבת את התמונה של דנה...הבנתס?:]
 
כשאת מוחקת מהפרופיל...

זה נמחק מהFEEDS.. כלומר נמחק מכל מקום שזה בדרך כלל מוצג... את יכולה אגב לשלוט בזה (כלומר שתמיד לא יראו שאת עושה like וכאלה) ע"י כניסה לאפליקציות ואז ליד כל אפלקציה שאת רוצה edit settings ושם ללחוץ על הטאב האחרון Additional Permissions ופשוט להסיר את הV ...
את גם יכולה לכנס לsettings-> privacy settings->News Feed and Wall וגם שם לשלוט על חלק מהדברים...
 

ט ל ו ש1

New member
לא אכפת לי שבדרך כלל יראו

פשוט לפעמים אני לא רוצה שיראו שהייתי בפייסבוק בתקופה האחרונה כי אז מנג'סים לי..לא חשוב
תודה
 
למעלה