שאלה...

רוני882

New member
שאלה...

מה ההסבר לתופעת האוטיזם? האם אלו נשמות מסויימות מדרגה מסויימת? האם יש הסברים רוחניים לתופעה? שאלה שמסקרנת אותי כבר זמן מה...

רותי 11

New member
רוני יקרה

אני יביא לך כאן תקשור של קריון בעניין האוטיסטים זה תקשור שמסביר בצורה הטובה ביותר את תפקידם החשוב של האוטיסטים. מה לדעתכם יכול המוח האנושי לעשות באמת? מה לדעתכם הוא אמור לעשות? הרשו לי לתת לכם דוגמה למה שהחברה שלכם מסכימה שהוא "אדם לא מאוזן". כמה מכם חושבים שהוא "אדם חולה". הניחו לי לדבר על האדם האוטיסט. בואו נדבר על אוטיזם במה שאתם מכנים "המקרים החמורים ביותר". מבורך הוא האדם האוטיסט שבא לפלנטה הזאת כדי להראות לכם כיצד תיראה ההתפתחות האנושית העתידית! הוא מקדיש את כל חייו לניסיון להבין את הליניאריות והיא מתסכלת אותו. מבורך הוא החכם שכדור הארץ מביט בו ומכנה אותו "לא מאוזן". משום שבני האדם שעושים זאת אינם יכולים לראות את שהם אינם מבינים. האדם האוטיסט מסוגל לקום מהניר ולהיות בצבע! רבים מהאוטיסטים יכולים לעשות את מה שהמחשבונים שלכם יכולים לעשות, האם ידעתם זאת? והם לא זקוקים למחשבון! תנו להם בעיה חשבונית ~ שתי ספרות המוכפלות בשלוש ספרות. כעת ראו באיזו מהירות הם עונים. משום שהם לא ליניארים! שאלו אותה איזה יום יוצא ה-13 באוגוסט, שנת 2012, והם יאמרו לכם והם לא זקוקים למחשבון. אתם עשויים לומר: "איזה מן מוח יכול לעשות זאת?" אני אומר לכם ~ מוח לא ליניארי שאין לו את החומות שיש לכם. האם חשבתם על כך מעודכם? לאוטיסט יש מוח לא ליניארי. המחסומים נעלמו. האם אתם יכולים לדמיין את התסכול שחש אדם זה? הנה הוא בעולם שחור-לבן בשעה שהוא בצבע. לא רק זאת, אתם רוצים שהוא ילך בקו ישר כאשר הוא רגיל לכל הכיוונים בבת אחת. הדבר גם מסביר מדוע האנרגיות שמצליחות להרגיע אותו הן האנרגיות הבין-ממדיות ~ מוזיקה, אמנות ואהבה. האם זה מתחיל להיות הגיוני בעיניכם? (ראו למטה) מה שקורה, יקרים, כדי שכולם ידעו, יראו ויבינו, הוא שלאט לאט הליניאריות של המוח האנושי מתחילה להתצמצם. שלא כמו האוטיסט, הדבר יתרחש בדרכים שיהיו מאוזנות והגיוניות עדיין. במילים אחרות, אתם תהיו מסוגלים להיכנס אל החשיבה הקוונטית ולצאת ממנה בכל עת שתרצו כדי לחיות בקיום התלת-ממדי, הליניארי, אך להחזיק בתודעה קוונטית. זו תהיה שיבה לצורת התודעה שהייתה ללמוריאנים, אך עם חכמת העידנים שאספתם. השינוי לא יתרחש במהירות, אבל החלוצים כבר כאן. אתן לכם כמה תכונות של ההתפתחות האנושית בעוד רגע, אבל בואו נשוב לאוטיסט. רבים מהקוראים מודאגים מאוד בשל האוטיזם. אתם רוצים לדעת מדוע נולדים אוטיסטים רבים כל-כך. אתם אומרים שלא ייתכן שמדובר בצירוף מקרים לנוכח הכמות הרבה של האוטיסטים שנולדים עתה! ישנם יותר ילדים אוטיסטים הנולדים היום מכפי שנולדו אי פעם על הפלנטה הזאת. בני האדם מתרוצצים ומנסים להבין מה לא בסדר. האם אלה החומרים הכימיים שבמזון? אולי אלה החיסונים? כמה אומרים, ללא כל הוכחה: "כן, נכון ~ החיסונים הם האשמים". אתם נאחזים כמעט בכל דבר בניסיון לפתור את החידה מדוע מגיעים אוטיסטים רבים כל-כך. אולם אנשים מעטים מאוד, אם בכלל, מביטים בחידה ואומרים: "אולי אנחנו מתפתחים, וזה הגל הראשון של מה שאנו עומדים לראות?" לא חוסר איזון מנטלי, אלא חשיבה לא ליניארית! זהו אכן המקרה. אתם רואים צורה של התפתחות ואתם מכנים אותה מוזרה ולא-רגילה. אלה פשוט אותם אנשים שמגיעים ראשונים עם דנ"א קוונטי מופעל. לחלוצים מוקדמים אלה יש דנ"א מופעל בדרך נטולת שליטה, ולכן יש צורך בלמידה כדי לדעת להבין כל זאת. זה מה שהם עושים, ולכל דור של אנשים שכאלה יהיה קל יותר, הם יבינו מה ליניארי ומה לא. צפו בילדים האוטיסטים שעוברים את מה שהם עוברים (אוטיזם בצורתו החמורה ביותר). הם כה לא-ליניארים שקיים תסכול אדיר בניסיון להפוך אפילו את הקול האנושי הדובר אליהם לליניארי. הם מבצעים את אותן פעולות שוב ושוב ושוב, מנסים להפוך את הלא ליניארי לליניארי. החומות הליניאריות אינן קיימות במוחם, והם חייבים ללמוד לבנות את החומות הדרושות להם. בני האדם רואים אותם כבעיה, ואין זו בעיה. אלה ילדים מוכשרים שעוזרים לפלנטה לגדול. מבורכים הם אלה שמגיעים לכדור הארץ כגל התודעה החדש כדי להראות לכם לאן פניכם מודעות. הם מכינים את הקרקע לסוג חדש של בן אנוש. משום שהקוונטיות הזאת תתפתח בדרך מאוזנת, שבה לרבים יהיו כישרונות אוטיסטיים כאשר ירצו בהם, ואת הליניאריות כאשר ירצו בה. לכך מסוגל המוח האנושי ~ להיות קוונטי על פי רצונו. זו שיבה לדרך שבה ניתן לכם. לכל הכתבה בקישור

רוני882

New member
תודה רותי!

אז אם הבנתי נכון האוטיסטים נולדים עם יכולת אשר חסרה לנו. אבל זה נראה כאילו הם מאוד סובלים בתוך המקום ה"בועתי" חרדים ומפחדים מכל שינוי וגיוון בסביבתם. האם ההתייחסות שלנו אליהם כ"בעיה" והנסיון ללמד אותם להיות כמונו הוא הגורם לסבל? מדוע היכולת הזו מגיעה באופן כל כך לא מאוזן? תודה רבה על ההתייחסות והתקשור..

רותי 11

New member
רוני זה בגלל שאנחנו משדרים להם

שהם לא בסדר, שמשהו אצלהם שונה אנחנו לא מבינים אותם וזאת הבעיה היכולת הזאת מגיעה ממספר סיבות ראישת כמו שהוא ציין שהם באים להראות לנו מה זה מוח קוונטי שנית חלקם בחרו זאת כמקום של התנסות/למידה עצמית שלהם או למידה עבור ההורים שלהם וכמובן החשוב ביותר זה למען הכלל שהחברה לא תתנכר להם ושתקבל אותם כמו שהם.

שאלה של חסר ידע

לעתים קרובות אוטיזם במקרים הקשים שלו בא עם פיגור שכלי ברמה קלה עד חריפה . כיצד זה מתיישב עם חשיבה לא לינארית? האם זה קשור לכך שאוטיזם היא תופעה יחסית חדשה ויש בה קשיים באבחון? למשל פיגור שכלי הם אינם מגלים קשיי התקשרות אלא לעתים קשיי תקשורת, אולם אוטיזם היא תופעה יחסית חדשה שאפילו אין לה מדדי אבחון קבועים , והם נקבעים חדשות לבקרים [ממש כמו הפרעות נפשיות חדשות נוספות כגון הפרעת קשב וריכוז , חלק מהפרעות החרדה וכו']. אך בניגוד להפרעות נפשיות אחרות, אוטיזם אין היום סקאלה אבחונית אחידה [כי היא כל הזמן בהתהוות]. האם הפיגור השכלי שמאובחן לעתים בצמידות לאוטיזם קשור ליכולות אבחון לקוי של המערכת ? מצד שני , המערכת כן יודעת לאבחן בין פיגור שכלי לאוטיזם , אך מצד שני יש גם כאלו שהם גם וגם שהאבחנה העיקרית היא אוטיזם- ז"א לא כל אוטיסט הוא מפגר אך בודאות כל מי שאובחן כסובל מפיגור שכלי אין לו הפרעות בתקשורת התואמות לאוטיזם.

רותי 11

New member
קיפי הקיפוד האחד -כנראה

שאותו אחד שבחר להגיע גם עם פיגור וגם עם אוטיזם יש לכך סיבה ברור שכל אחד לגופו. גם להיוולד עם "הפרעה נפשית" זה סוג של של שיעור בעיקר לחברה יותר מאשר לאותו אחד שחווה את זה, זהבא ללמד אותנו סובלנות והקשבה וחוסר שפיטה וביקורתיות. כמו שאמרת אוטיזם יש לו דרגות מסויימות יש כאלה שהם במצב "קשה" מאוד על פי הגדרה ארצית רגילה, ויש כאלה שהם נחשבים מקרים "קלים" יותר. וכל בחירה של נשמה נעשית מראש כי יש לכך סיבה שאנחנו לא רואים אותה .

תודה קריון על תקשור מרגש....

לאט לאט מתחילים להבין שמה שנראה לנו שונה... אחר.... יש להם תפקיד חשוב בחיינו.... וכמובן שיש להם גם מטרה.... להכין אותנו לעידן החדש.... שלחו לנו עוד יצירות מוזרות כדי להכין אותנו לכך... את ילדי האינדיקו והקריסטל... שגם הן נשמות מיוחדות שלא תמיד מובנות... אך הן מכניסות משמעות חדשה לחיים... הנכד שלי הוא ילד קריסטל ואני לומדת ממנו המון... בכלל הסתכלות על החיים, החברים, החיות.... יש לו נשמה מיוחדת.... מזל שהיקום מתחשב בנו ולא מנחית לנו את המעבר לעידן החדש בבום... אלא נותן לנו להכין את עצמנו בקצב שלנו... ושולח לנו נציגים שמכינים אותנו לכך.... תודה רותי על הבאת החומר... מאד מעניין...
מכל ה-

רוני882

New member
הי רותי...

קראתי שוב את התקשור והסתדרו לי כל מיני דברים ושאלות. לפעמים נראה לי, במפגש שלי עם חלק מהילדים הללו, שאו שהם שם במלוא העוצמה נוכחים עם כל החושים ללא חומות, כמו שנאמר בתקשור - או שיש משהו חלול נעדר כמעט ריק. יש לי הרגשה לפעמים, שהנשמה שלהם אולי לא באמת שם, ברגעים מסויימים... אני מסכימה עם זה שאלו נשמות מיוחדות שמגיעות ללמד אותנו ואת עצמם משהו..צריך שיהיה מספיק מרחב וסובלנות כדי לשמוע אותם ולהיות איתם היכן שהם. שוב תודה על התקשור - מאיר העינים...

רותי 11

New member
רוני882 אמרת דבר נכון

רגע הם כאן ורגע הם לא הם פשוט מתנתקים ועולים לעולמות אחרים

למעלה