שאלה

שאלה

היי לכולם :) יש לי שאלה- אני אוהבת לרקוד יחפה (נעליים תמיד מפריעות לי ועם גרביים אני מחליקה), אבל לאחרונה התחלתי לסבול מתופעה לא מלבבת במיוחד- העור בבהונות נפתח לי כל הזמן (מעין חתכים בבהונות ועור מתקלף). מישהי מכירה פתרון פקרטי? אני רוצה להמשיך לרקוד יחפה, אבל זה מאוד מגביל אותי. תודה!
 
יש כמה אופציות...

1. בכל חנות לבגדי ריקוד (דאנסשופ, ישראדאנס, דאנסאין, דאנס-דירקט... בכולן) יש כל מיני "שטויות" כאלו שאפשר לשים על כף הרגל רק בחלק מהבוהן עד לעצם הגדולה שלה בערך וזה מחסה את כל האצבעות כמובן בצורה טובה וככה את יכולה לרקוד יחפה כשרק החלק הזה מחוסה ועוד החתיכה הזו היא מותאמת במיוחד ומשמשת ממש כמו סוליה קטנה (מה שעוזר לך בפירואטים וסיבובים וכו'..), יש את המוצר הזה אצל בלוך סנשה כל החברות המובילות מיצרות כאלו.. כל אחד בצורה קצת שונה אז כל אחד שם מה שנוח לו... (את יכולה לראות דוגמא למוצר באתר של ישראדאנס ודאנס דירקט בטוח...) 2. לקנות פלסטר רפואי כזה... שפשוט מלפפים את האצבעות טוב טוב ורוקדים ככה, אצלנו הבנות גם שמות את זה בפוינט שוז אז הן לא קונות תמיד פלסטר רפואי, לפעמים הן עושות את זה גם עם מסקנטייפ גדול ופשוט מלפפות על כל אצבע בנפרד וזהו... מקווה שעזרתי, יום טוב :)
 

Sorcerer59

New member
עברית

רק אוהד, מכסה כותבים ככה. עם כ'. על כל הטיותיו. לא עם ח'. זו טעות מאוד צורמת ליודעי עברית.
 

Only Dance

New member
אין לןי פתרון בשבילך כי

זה קורה לי אפילו שנאי לא יחפה, עם נעליי הריקוד והגרביים. מתרגלים באיזשהו שלב ואז כבר לא כואב ולא מתייחסים, לדעתי כדאי שבחלק' מהשיעורים לפחות כן תשתמשי בנעליים, או גרביים. זה יקל טיפה. קאטי
 
למעלה