שאלה!

Nuitari Girl

New member
שאלה!

לא מזמן, חלמתי שהייתי בשיעור ספורט באמצע הלילה בלונה פארק. פתאום חשבתי מה לעזאזל אני עושה בלונה פרק בתלבושת ספורט באמצע הלילה, ואז הבנתי שאני חולמת ושיש לי חלום צלול. נזכרתי שאני יכולה לעשות כל מה שאני רוצה, ועפתי משם, בועטת דרך אגב במורתי המרושעת לחנ"ג, סוורה (נקראת כך על שום דמיונה הרב לסנייפ). זה היה נורא כיף, ואני ממש ממש שמחתי והתלהבתי, ואז הכול התפוגג והתעוררתי... אם מתרגשים יותר מדי בחלום צלול מתעוררים? ואני גם לא מנהלת יומן חלומות או משתמשת באיזה טכניקה, אז חלום צלול יכול לקרות ככה במקרה?

LucidGuess

New member
מזל טוב! ../images/Emo13.gif וכן לשתי השאלות

קודם כל מזל טוב על החלום הצלול!! ( "חצלול" בקיצור )
כן אפשר לחלום חלום צלול סתם ככה במקרה, זה קורה להרבה אנשים רק שהם לא כל כך יודעים איך אפשר לנצל את זה והם סתם מתעוררים ומבזבזים חלום צלול, הרבה פעמים יש לאנשים חלום צלול בגלל סיוט שבמהלכו הם פתאום מבינים שזה חלום והם ממהרים להתעורר במקום להפוך את המיפלצת לידיד או סתם להפוך אותה לאבק כוכבים... חבל...
וכן אם מתרגשים מדיי בחלום צלול אז מתעוררים, היית יכולה להישאר הרבה הרבה יותר זמן בחלום הצלול הזה אם במקום להתחיל מיד להשתולל היית נירגעת קודם כמה דקות, והיית מנסה להגביר תחילה את רמת הצלילות, היית מסתובבת לך קצת באיזור בנחת ובוחנת דברים סביבך, ורק כשאת מרגישה כבר יציבה בחלום היית מתחילה להשתולל לך... אחרת כמו שקרה לך את פשוט תתעוררי. ומאד מומלץ שתיגשי לקישורים בראש דף הפורום, יש שם כמה אתרים מצויינים בעברית שיסבירו לך איך ליצור חלום צלול ואיך להגביר את רמת הצלילות ולמנוע התעוררות... ועוד המון טיפים חשובים בנושא.
Lucid

מוקוש

New member
לוסיד התסכול משתלט עלייך, הא?../images/Emo8.gif

זה לא קורה רק לאנשים שלא יודעים איך לנצל את החלום הצלול. זה יכול לקרות גם לאנשים שיודעים איך לנצל אותו מצוין, רק לא ברור בדיוק למה (לי זה לא ברור לפחות). מזל"ט על החצלול! ולוסיד כבר ענה תשובה מפורטת מספיק...

LucidGuess

New member
אני? מתוסכל? איך הגעת לזה? ../images/Emo6.gif

לפי איזה חלק בהודעה שלי בדיוק הגעת למסקנה שאני מתוסכל??
לא הבנת אותי, התכוונתי לזה שהרבה אנשים שיש להם חצלול בפעם הראשונה ישר מנסים להתעורר, כי זה מפחיד אותם המצב של להיות בתוך חלום ושהכל מסביבם לגמרי מציאותי, כי הם לא שמעו בחיים שלהם על חלומות צלולים וזה נראה להם דבר בלתי אפשרי, אז הם פשוט מנסים בכוח להתעורר במקום להישאר בחלום הצלול ולעשות את מה שאפשר לעשות בחלום צלול...
Lucid אני לא שונא את כל העולם אלא רק את אלה שמעצבנים אותי

למעלה