שאלה למישהו יש את הביצוע של מדונה בטור ל-vogue?
L Little Stranger New member 18/10/09 #4 ../images/Emo32.gif כתוביות ל-"אני הולכת לספר לכם סוד" מישהו יכול לעזור לי במציאת כתוביות בעברית לסרט הדוקומנטרי של מדונה,i'm going to tell you a secret תואם ל-DVD זה ממש יעזור לי,כי לא מצאתי כלום בנתיים..
../images/Emo32.gif כתוביות ל-"אני הולכת לספר לכם סוד" מישהו יכול לעזור לי במציאת כתוביות בעברית לסרט הדוקומנטרי של מדונה,i'm going to tell you a secret תואם ל-DVD זה ממש יעזור לי,כי לא מצאתי כלום בנתיים..
X X Offender New member 18/10/09 #5 לצערי אין דבר כזה ברשת אף אחד לא תרגם עדין את הסרט יש לי בכל אופן את הסרט כפי שהוא שודר בערוץ 3 כמובן עם תרגום אם תרצה ננסה למצוא דרך להעביר לך איכשהו
לצערי אין דבר כזה ברשת אף אחד לא תרגם עדין את הסרט יש לי בכל אופן את הסרט כפי שהוא שודר בערוץ 3 כמובן עם תרגום אם תרצה ננסה למצוא דרך להעביר לך איכשהו
L LightBoy8 New member 18/10/09 #6 אין באימיול ? לי אין אימיול כדי לבדוק לך, אבל כל סרט קיים שם בתרגום, אז אם זה ממש חשוב לך אתה יכול להתקין ולהוריד משם. לא יודע לגבי איכות, אבל אפשר לחפש שתהיה תמונה סבירה (במילא יש לך את המקור חח).
אין באימיול ? לי אין אימיול כדי לבדוק לך, אבל כל סרט קיים שם בתרגום, אז אם זה ממש חשוב לך אתה יכול להתקין ולהוריד משם. לא יודע לגבי איכות, אבל אפשר לחפש שתהיה תמונה סבירה (במילא יש לך את המקור חח).
X X Offender New member 18/10/09 #7 אין את זה באימיול כי גם לא הורדתי את זה משם הקלטתי את זה באמצע דרך ה-DVD שלי
L Little Stranger New member 18/10/09 #8 אוף! איזה באסה.. ../images/Emo122.gif תודה בכל מקרה על הניסיון לעזור.. אבישי אין צורך שתשלח,אני לא רוצה להטריח יותר מידי חח אולי אני באמת אנסה לחפש דרך אימיול..ננסה
אוף! איזה באסה.. ../images/Emo122.gif תודה בכל מקרה על הניסיון לעזור.. אבישי אין צורך שתשלח,אני לא רוצה להטריח יותר מידי חח אולי אני באמת אנסה לחפש דרך אימיול..ננסה
T tomerika New member 18/10/09 #9 לפני שהאימיול שלי נידפק מצאתי את זה מתורגם שם זה לא הצריך הרבה חיפושים. כמעט כל גירסה שניה שם היא מתורגמת רק צריך לראות את האיכות .
לפני שהאימיול שלי נידפק מצאתי את זה מתורגם שם זה לא הצריך הרבה חיפושים. כמעט כל גירסה שניה שם היא מתורגמת רק צריך לראות את האיכות .