שאלה

hopaheya

New member
שאלה

גלבטרון כתב בשרשור שגשם רומנטי התחיל : "מילא היה מגיע אדם מאמין/דתי/מסורתי/חרדי/מה שיהיה לפורום כדי באמת לשאול שאלות, לנסות להבין כיצד אחרים (אנחנו) רואים את הדברים ולנסות להבין מדוע אנו מחזיקים בדעותינו בקיצור, לבוא לכאן כדי לנהל דיון בוגר ועינייני". אוקי, אז תסבירו לי. למה אתם לא מאמינים באלוהים? למה אתם לא דתיים? למה אתם לא אוהבים את הדת?

Master Stav

New member
תשובות

לא מאמין באלוהים....... לא ידוע מעולם לא הטרידה אותי המחשבה באם קיים אל בשמים ( או בכנסת ) ומה הוא חושב עלי ועל מעשי כמי שחבש כיפה חלק מחייו וכמי שמקפיד על בית כשר דהיום בגין הוריה של אישתו דהיום אני יכול לומר שאני נוטה לכבד אנשם ובתנאי אחד שיכבדו אותי ומאחר וכמה עוולות די רציניות קרו והתשובות שקיבלתי מסגניו הקטנים של אלוהים ( באנגלית זה נשמע טוב יותר ) הם : אל נקם ושילומים , אלהוים נתן אלהוים לקח מה לי ולכזה אלוהים ? קטנוני/ת נקמנ/ת וכחנ/ית ( שיט מזכרי ליא ת גרושתי לעתיד ) לא דתי כי והיה והיתי שמכונע בקיומו של אל במרומים כנהוג לומר לא היתי צריך את המתווכים ...... לא אוהב את הדת כי באישהו מקום עושים חיבור בינה ובין האלוהות והדבר לא נכון , את הדת כתבו המציאו קרא לזה אך שתקרא אנשים שרצו כוח לשלוט באנשים אחרים מרבית הדת מתבססת על כללי עשה ואל תעשה חלקם אינם רלוונטים לחיים שלנו במאה העשרים ואחת חלקם לא רלוונטים מהרגע הראשון מלבד הרלוונטיות לשליטה כמוזכר חבר טוב שלימד אומנות באוניסברסיטה אמר משפט שאני מאד מזדהה איתו : את הדת והאמונה המציאה הכנסיה/רב/קאדי אלא מה ...אנשים למדו לקרוא .....

למעלה