שאלה

• פותח הנושא LSD-J
  • פורסם בתאריך

LSD-J

New member
שאלה

מסתבר שבבית הכנסת המרכזי של עירי (כפר סבא), שנמצא ברחובה הראשי, מוקרנים מדי יום חמישי, בחינם, על גבי מסך ענק, סרטיו של גדול מסיתי הדור, הלא הוא איאתוללה אמנון יצחק. מכיוון שאני יודע טוב מאוד מה תוכנם של סרטים אלה, ומה מידת השנאה וההכפשה שיש בהם כלפי הציונות, ומכיוון שאני יודע שבית הכנסת ממומן מכספי הציבור (זה שמשלם מיסים, בכל אופן...) עולה בי השאלה : האם הדבר הזה חוקי? האם יש איזושהי דרך (חוקית) להפסיק את שטיפת המוח והפרופגנדה האנטי-ציונית שלו ממבנה ציבורי?

תשובה

אינני נוהג לבקר באופן קבוע בבתי כנסת אבל למי מה שידוע לי ברוב בתי כנסת אין בכלל טלויזיות. אם לדוגמא ניקח אדם שמגיע לתפילה בבית כנסת באותו יום חמישי ונתקל בצפייה המונית בדברי החוכמה של אמנון יצחק, נשאלת השאלה האם הדבר לא אמור להפריע לתפילתו ? בכל מקרה היתי מציע לך לפנות לסניף שינוי של כפר סבא לקבלת יעוץ.

notafish

New member
גם קסטות../images/Emo19.gif

זה מזכיר לי כשביקרתי בבית-כנסת בתל-אביב לרגל ברית מילה של בן של חבר לעבודה, לפני שנה בערך, על יד הכיבוד בכניסה היו ערימות של קלטות של א. יצחק. אחרי שביררתי שלחבר שלי אין קשר לזה, עזרתי לקלטות למצוא את דרכם לפח הזבל הקרוב מחוץ לבית-הכנסת. אתם חושבים שזה נחשב כמצווה?

LSD-J

New member
בית כנסת מרכזי...

ממומן מכספי הציבור, מכיוון שהעירייה מתקצבת אותו.

פלסטיק

New member
לא, זו לא מצווה

לא חבל לזהם ככה את הסביבה עם הפסולת הזו? מצווה היתה לפרמט את הקלטות למוסיקה טובה או משהו בסגנון, צריך למחזר פסולת למוצרים חיוביים.

למעלה