שאלה

טיפול מהשורש

אכילה מרובה של סיבים היא טיפול בסימפטום והקלה על הבעיה. אבל זה לא פותר את הבעיה. בתחום ההומאופתיה מנסים להבין את שורש הבעיה באדם ואיך הכל קשור פיזית ונפשית. טיפול כזה יכול לפתור את הבעיה לתמיד ולא רק להקל על הסימפטום. שנה טובה עירית

לפעמים אין שורש

מדובר במקרה אחרי לידה של מיילדת שעשתה טעות שגרמה לפיסורה - אני יותר מתכוונת למה הנטורופתיה מציעה ההומואופתיה יותר מידי חפרנית בשבילי :) אל תיעלבי

אז זה השורש....

הטעות שעשתה המיילדת היא סוג של פצע בעקבות חיתוך. לזה מתייחסים. הנה -בלי לחפור הגענו לשורש. אם תרצי המשך שלחי מסר. עירית

0 אור 0

New member
יכולים להיות כל מיני כיוונים

קודם כל הרפואה המשלימה יכולה להציע טיפול במקור הבעיה ולא רק בסימפטומים. לטיפול בסימפטומים אז אכן יש הטיפול התזונתי, שאינו כולל רק תוספת סיבים, אלא גם הקפדה על שתיה מרובה, ירקות , פירות , שמנים מן הצומח בכבישה קרה או כחלק ממזון (אגוזים, טחינה, אבוקדו וכד'), המנעות ממוצרים מזיקים והתאמת התזונה לחיזוק מערכת העיכול והמערכת החיסונית. מעבר לכך, יש אפשרות להיעזר בשמנים וצמחי מרפא לטיפול המקומי וכן לחיזוק המערכות - בתלות במצב הפיסורה לפעמים אפשר להגיע להחלמה או הקלה משמעותית.

../images/Emo184.gif../images/Emo184.gifלפיסורה

היות והפיסורה היא בעצם פצע ,מריחת האזור במשחת הממליס תעזור ,תרגיע,ואף תרפא . שנה טובה

פיסורה

שלום לפיסורה את יכולה למרוח קרם של שרף אלת המסטיק שמן נדיף לבונה שרף נוזלי מור ניתן להשיג את הקרם בראן צמחים כמו כן אני מרגיש רגש של כעס על המיילדת בנושא זה הייתי מטפל בשיטת EFT לעיתים זה מאד חשוב להחלמה הצלחה אמנון בצלאל נטורופת והרבליסט קליני www.naturalcure.co.il

יש משחה ארומתרפית המכילה

שמנים אתריים ברוש, ג'וניפר, לימון, קלריסייג', לבנדר, מור, הדס גרניום ורוזמרין. מצויין!!

למעלה