שאלה...

שאלה...

לפני כ-3,4 חודשים קיימתי יחסי מין בפעם הראשונה, ומאז הפעם הראשונה אני מרגישה כאבים גם בחדירה וגם בזמן האקט בפעמים הראשונות הייתי בטוחה שהכאבים נורמליים כי אלו היו הפעמים הראשונות שלי... אבל הכאבים ממשיכים בחדירה, בזמן האקט וגם מספר ימים לאחר קיום יחסי המין אני מרגישה צריבה נוראית! יש לציין שבחדירה של האצבעות אני מרגישה את הכאב מספר שעות לאחר מכן וכמה ימים אחרי! *אני לא יודעת אם זה קשור אבל אני סובלת הרבה מפטריה חוזרת בנרתיק(קנדידה אלביקנס), חשבתי שגם זו יכולה להיות הבעיה אבל גם כאשר אני מטפלת בפטריה הכאבים ממשיכים ביחסי המין! מה יכולה להיות הבעיה?? אני כבר ממש נואשת!
כבר אין לי חשק לקיים יחסים מהחשש לכאבים לאחר מכן.... שמעתי על משהו שנקרא וסטבוליטיס? האם יש סיכוי שאני סובלת מזה?

Scorpio63

New member
היי מורוש ../images/Emo13.gif

האם עשית כבר בדיקה גניקולוגית חודרנית אצל רופאת הנשים שלך? בדרך כלל לא עושים בדיקה חודרנית לפני קיום יחסי מין.... אם כן - האם שיתפת אותה בבעיה? אני חושבת שהיא תוכל לעזור לך יותר מאיתנו. בכל אופן, 4 חודשים זה לא הרבה זמן, ויכולים להיות עדיין כאבים... במיוחד עם את לא מקיימת יחסי מין לעיתים קרובות. אני סבלתי מבעיה דומה של כאבים בזמן חדירה במשך שנים, כשסיפרתי לרופאת הנשים שלי היא אמרה שהשרירים שלי שם "חזקים מדי" (נשבעת!) ושזה צפוי לעבור לאחר הלידה הראשונה (תודה באמת...). היא גם נתנה לי חומר מאלחש, שעזר במידה בינונית. למרות שעדיין לא ילדתי, הכאבים פחתו במידה משמעותית, ועכשיו כואב לי רק ברגעים הראשונים של החדירה (ושורף קצת כמה שעות לאחר מכן). אני מציעה לך לנסות גם חומרי סיכה - אולי את פשוט לא רטובה מספיק... ויש גם תרגילי Kegel ששמעתי שעוזרים (אבל לא ניסיתי - אולי אחת הבנות יודעת יותר ממני על זה). מה שאת מתארת אכן נשמע כמו וסטבוליטיס - קישור. שוב - את צריכה ללכת לרופאת הנשים שלך ולקבל אבחנה!

שונצו

New member
לא דעה מקצועית אבל כשלי שורף למטה

זה בדרך כלל בגלל זיהומים. מיץ חמוציות (או יש את זה גם בכדורים) כוס פעם ביום יכול לעזור לפתור את זה (את הזיהום למטה) ולמנוע מראש בכלל. וגם כשאת בשירותים לנגב מלפנים אחורה, כלומר, לכיוון הטוסיק, כדי לא להעביר חיידקים מפי הטבעת קדימה.

התיאור שלך נשמע לי מאוד "פטרייתי"

ממליצה לך להתייעץ עם הרופא/ה שלך ולפתור את הבעיה. אם מדובר בקנדידה - יש גם דרכים טבעיות לטפל כדי שלא תחזור (מאוד קשה להיפטר ממנה).

5halo

New member
היי יקירתי

לא כתבת אם את משתמשת בקונדומים או לא יש המון נשים (ואני אחת מהן)שרגישות לחומר ממנו עשוי הקונדום. מה שאת מתארת היה הרגשה שלי גם ואני לא נהנתי ממין במשך 6 שנים בגלל זה!!!!!!! רק לפני 4 שנים בערך עליתי על הבעיה ומאז אני נהנת מאוד ממין. אולי זה כול הבעיה?! אם כן מצויין נפתרה הביעה יש קונדומים היפואלרגנים ללא החומר הזה ואם זה לא זה תלכי לראות רופא נשים.... עכשיו לגבי קנדידה, אני גם ארומתרפיסטית (העצות פה הן עצות בלבד ולא מחליפות דעה של רופא), אז כמו שאמרו לך פה חמוציות, אבל אני מוסיפה לזה פרוביוטיקה ותקני שני שמנים אתריים- עץ התה ולבנדר- תטפטפי 2 טיפות של עץ התה ו4 טיפות של לבנדר על תחתונית ותלבשי את זה במשך היום. לי זה עזר עד היום וגם למטופלות שלי, אבל קשה לתת עצות בלי להתעמק בשורש הבעיה שיהיה בהצלחה הילה

dovk

New member
מה שבטוח - זה לא לקיים יחסי מין כשכואב!

כמובן לעשות בירור מה הבעיה, אבל בינתיים, מי אמר שאת חייבת לסבול?

למעלה