שאלה

a flame

New member
שאלה

שלום לכולם. אני לא בטוחה שזה המקום הנכון, אבל בכל זאת אנסה. הניסיון שלי עם גברים מועט יחסית וזאת משום שהייתי רק עם גבר אחד עד הסוף. אני כרגע בתחילתה של מערכת יחסים, וחשוב לי שהוא יהנה.. אני מרגישה שאני קצת עוצרת את עצמי.. כלומר.. אני לא בטוחה איך לגרום לו הנאה. ואני לא מדברת על לשכב איתו. על מה שמסביב.. זה קצת מביך אותי לשאול את זה כאן, אבל בכל זאת.. אולי יש לכם טיפים בשבילי? איך אני יכולה לגרום לו הנאה, מה המקומות הרגישים, מה הם אוהבים?. זה ממש מביך אותי, אבל בכל זאת, תנסו להתייחס ברצינות.

sharpantie

New member
קודם כל אל תרגישי נבוכה!!!

הפורום הרי אנונימי ואף אחד לא יודע מי את. בתור התחלה את יכולה פשוט לשאול אותו מה עושה לו כיף? האם הוא יודע לענג אותך? האם הוא שואל אותך מה את היית רוצה שהוא יעשה לך?? הניסיון בסקס בא עם הזמן וכך גם צבירת הביטחון העצמי וההתגברות על המבוכה.......

ברוכה הבאה

שלום לך וברוכה הבאה השאלה שלך חוזרת הרבה בפורום, כנראה מתוך תפיסה שבאמת יש רק סוג אחד של סקס טוב שצריך ללמוד אותו.... התקשורת, הפרסומות והסרטים נותנים להרבה מאיתנו להרגיש שבאמת הסקס הטוב נמצא אי שם מעבר לאופק וכולם לוקחים בו חלק חוץ מאשר אנחנו וזה ממש לא כך. בכל מקרה, ספרים, עיתונים וכו הם דרך מעולה ללמוד עוד על מיניות, על הגוף שלנו, קודם כל מה עושה לנו טוב ורק אחר כך לחשוב על מה עושה נעים וטוב לבן הזוג שלנו. בהמשך חשוב לזכור לעשות משא ומתן ולפתח כלים לתקשורת זוגית יותר טובה. כי בלי לדבר, לשאול ולבדוק אי אפשר באמת באמת באמת להנות בהצלחה ושנה טובה לי

matanaaa1

New member
הבנת המין השני...

אני מבין את רצונך לדעת עוד על מה עושה טוב לבני המין השני,אני אישית חושב שקשר טוב לא מתחיל ונגמר רק בסקס,זה מתחיל עם תשומת לב לרצונות/צרכים של בן או בת הזוג ומגיעה גם לסקס. אני חושב שהכי טוב זה שלא תשאלי אותנו אלה תהיה פתוחה איתו,ספרי לו את לבטייך,את הרצונות שלך לעשות לו טוב ואל תתביישי לשאול אותו מה את יכולה לעשות כדי לגרום לו טוב,אני מאמין שהוא ישמח לענות לך. יחד עם זאת אני רוצה להמליץ לך על קורס מסוים (ולכל מי שרוצה) המדבר בדיוק על הנושאים הללו,מיניות אהבה,רומנטיקה מנקודת מבט עמוקה יותר,אני מרשה לעצמי להמליץ על הקורס משום שאני נמצא כרגע בקורס של אותו מנחה ואני יכול לומר שזה שווה כל רגע. בדקי אותו,אני יחפש את הקישור לקורס ויביא אותו מיד כשאראה.

למעלה