שאלה...

oO Barbie Oo

New member
שאלה...

היי, אני עוד חודש בת 18 וגרה באיזור באר שבע. אני רוקדת ריקודי עם ורוצה להצטרף ללהקה כלשהי באיזור שלי עד הגיוס (מרץ 10). היו כמה אנשים שאמרו לי שאין טעם בגלל חוסר בזמן, אבל מה זה אין טעם? אין טעם להשקיע את הזמן במשהו שבאמת באמת עושה לי טוב? אני מחפשת להקה שאני יכולה להצטרף אליה, יש המלצות? האם יכול להיות שזה באמת חסר טעם?

toto41

New member
לרקוד- כדאי ושווה, בלהקה? זו כבר שאלה אחרת

כמובן שאם בא לך- לכי על זה, אבל יתכן שבלהקה לא יקבלו אותך כי לא תהיי שם כל השנה, או אולי תהיי רוב השנה אבל את ההופעות תפסידי? ואז מה ההבדל בעצם בין להקה ובין שיעורים שלא במסגרת להקה? אני אומרת שאם בא לך להקה- לכי על להקה, אם תהיה בעיה- תתמודדי איתה כשתעלה...

oO Barbie Oo

New member
משום מה

לרקוד בכל מסגרת שהיא לא להקה נשמע לי מוזר כזה. לא יודעת להסביר. שיעורי ריקוד? מה? להקה, לא? זה פשוט לא מסתדר לי. עם זאת, לצערי אני מתחילה לקבל קצת כאפות מציאות שאומרות שמנהלי להקות לא ירצו לקבל אותי ולהשקיע בי(בגלל האילוצים והנסיבות שאני מביאה איתי).

toto41

New member
העיקר לרקוד!

תמצאי לך מסגרת שכיף לך בה- עם או בלי להקה ותעשי חיים עד הגיוס

Only Dance

New member
יש אולפנה למחול בחצרים - זה קרוב אלייך.

הם מעלים הופעות מידי פעם ובעצם בהשתתפותך שם את נכנסת לסוג של להקה אני יודעת מה תבררי שם איף זה הולך המנהלת שם עמליה יקיר. אולפנה למחול חצרים, בקיבוץ חצרים זה 2 דקות מבאר שבע קו 31 מהתחנה המרכזית. קאטי

למעלה