שאלה

יפעת 1979

New member
שאלה

קיבלתי במייל הודעה שמישהו (יש לו שם של אחד החברים שלי בפייסבוק) כתוב שהוא מבקש להיות מתוייג באחת התמונות שלי. אף פעם לא קיבלתי הודעה כזאת, האם יש דבר כזה? ואם כן, אז איך עושים את זה? תודה

KaNiJa

New member
יש חיה כזאת. נשמע בסדר גמור.

עכשיו שראית את זה במייל, את צריכה להכנס לפייסבוק. בפייסבוק את גם אמורה לראות בדף הראשי שיש בקשת תיוג ממתינה (איפה שההזמנות לקבוצות ואירועים וכו'...) לוחצים על הבקשה ופועלים לפי ההנחיות.

יפעת 1979

New member
אין שום

הזמנה ממתינה, בגלל זה אני לא מבינה מה זה. ואיך הוא עשה את זה?

יפעת 1979

New member
הנה

(השם של המבקש) requested to tag one of your photos. As the owner of the photo, you need to approve this request. To approve this request, follow the link below: Thanks, The Facebook Team

KaNiJa

New member
אחרי שוידאת שזה אכן מפייסבוק ולא וירוס...

על ידי בדיקת הכתובת שממנה הגיעה המכתב - [email protected]. תדעי אם אפשר ללחוץ על הקישור המצורף בלי חשש. אם הגעת לתמונה - נהדר. אם הגעת לדף הראשי של פייסבוק או דף שגיאה של פייסבוק - כנראה שהתמונה הוסרה, או מה שיותר סביר, שהבקשה הוסרה.

יפעת 1979

New member
השולח הוא:

[email protected] כמובן שזה לא XXX אלא משהו אחר. אני מגיעה לדף הראשי של פייסבוק, צריכה לרשום את הסיסמא ואז אני בדף הראשי.

KaNiJa

New member
אז זה אכן מייל ליגיטימי מפייסבוק...

כנראה שאחרי שהמייל נשלח (באופן אוטומטי), הבקשה הוסרה. מכיוון שלא היית מחוברת לפייסבוק, לא יזיק לנסות שוב אחרי שכבר התחברת. ובכל מקרה, את יכולה פשוט לשאול את אותו חבר מה הוא עשה.

יפעת 1979

New member
אבל

הוא לא חבר שלי, אלא חבר של חבר שלי. איך הוא הגיש בקשה כזאת? לא ראיתי שיש אופציה כזאת בכלל.

KaNiJa

New member
עכשיו זה גם יותר ברור מה אמרת בהתחלה...

"(יש לו שם של אחד החברים שלי בפייסבוק)" חשבתי שהתכוונת שזה כן חבר שלך, וזה היה מוזר, כי חברים לא צריכים לבקש לתייג את עצמם בתמונות שלנו, רק אנשים שהם לא חברים שלנו צריכים לבקש. ולכן זה מסתדר. :]

יפעת 1979

New member
אופס

לא שמתי לב, חבר של חבר שלי בפייסבוק. ניסיתי לתייג אצל מישהו שהוא חבר של חבר שלי וזה היה אפשרי. כתוב tag this photo ומה שצריך זה לתייג, ואין צורך או אפשרות לבקשה.

למעלה