קיבלתי במייל הודעה שמישהו (יש לו שם של אחד החברים שלי בפייסבוק) כתוב שהוא מבקש להיות מתוייג באחת התמונות שלי. אף פעם לא קיבלתי הודעה כזאת, האם יש דבר כזה? ואם כן, אז איך עושים את זה? תודה
עכשיו שראית את זה במייל, את צריכה להכנס לפייסבוק. בפייסבוק את גם אמורה לראות בדף הראשי שיש בקשת תיוג ממתינה (איפה שההזמנות לקבוצות ואירועים וכו'...) לוחצים על הבקשה ופועלים לפי ההנחיות.
(השם של המבקש) requested to tag one of your photos. As the owner of the photo, you need to approve this request. To approve this request, follow the link below: Thanks, The Facebook Team
על ידי בדיקת הכתובת שממנה הגיעה המכתב - [email protected]. תדעי אם אפשר ללחוץ על הקישור המצורף בלי חשש. אם הגעת לתמונה - נהדר. אם הגעת לדף הראשי של פייסבוק או דף שגיאה של פייסבוק - כנראה שהתמונה הוסרה, או מה שיותר סביר, שהבקשה הוסרה.
כנראה שאחרי שהמייל נשלח (באופן אוטומטי), הבקשה הוסרה. מכיוון שלא היית מחוברת לפייסבוק, לא יזיק לנסות שוב אחרי שכבר התחברת. ובכל מקרה, את יכולה פשוט לשאול את אותו חבר מה הוא עשה.
"(יש לו שם של אחד החברים שלי בפייסבוק)" חשבתי שהתכוונת שזה כן חבר שלך, וזה היה מוזר, כי חברים לא צריכים לבקש לתייג את עצמם בתמונות שלנו, רק אנשים שהם לא חברים שלנו צריכים לבקש. ולכן זה מסתדר. :]
לא שמתי לב, חבר של חבר שלי בפייסבוק. ניסיתי לתייג אצל מישהו שהוא חבר של חבר שלי וזה היה אפשרי. כתוב tag this photo ומה שצריך זה לתייג, ואין צורך או אפשרות לבקשה.