שאלה...

Vsilver NJ

New member
שאלה...

נכון יש את הקליפ של a perfect circle האהובים לשיר 3 libras? והקעקועים המדהימים של מיינרד.... העקרב על עמוד השדרה... וואו!!! בכל מקרה, חשבתי לקעקע את הסמל של הלהקה באותו מיקום כמו של מיינרד. לא בגלל הלהקה עצמה, כי אני יודעת שבגיל 80 אני כבר אוהב אותם, אלא בגלל עצם העובדה שהסמל הפשוט הזה, הוא אחד הדברים הכי יפים שראיתי בחיים שלי... מה אתם חושבים? יש לכם רעיונות לקעקועים? אני מחפשת ציור קטן של עורב, אבל בינתיים לא מצאתי משהו מתאים. תודה בובעלכים ג´וד.

Dying degrEe

New member
אממ

תחפשי תמונה של זה באינטרנט תעלי אותה לכאן ואומר לך.

Vsilver NJ

New member
לא...

עיגול מושלם על החזה....

Vsilver NJ

New member
חחח

אל תדאגו, הייד פארק יהיה מפוצץ בתמונות. אנשים כבר מתכננים לעשות לקעקוע שלי "בוק"... ודרך אגב, איך זה בתור קעקוע?

Vsilver NJ

New member
ת´אמת

לא החלטתי עדיין אם אני רוצה או לא... זה משהו שדורש המון המון מחשבה, כי זה באמת הולך להיות על הגוף שלי לנצח. הממ.

Dying degrEe

New member
לא

אל תשימי על החזה שלך אני רציתי לעשות קעקוע על החזה אבל חשבתי קצת יותר קדימה, כשאכנס להריון ואני יודעת שארצה ילדים החזה יגדל והקעקוע יהיה מגעיל ומלא סדקים ואז אחרי הלידה..אני לא יכולה להיות בטוחה שהוא יראה אותו דבר... זה ממש ממש מעצבן. ולגבי הקעקוע הזה, לא, אל תעשי אותו...הוא לא משהו שתאהבי לנצח

j i m m y

New member
לדעתי..

ברצינות - לדעתי קעקועים על החלק הקדמי של הגוף, ובמיוחד על החזה - לא נראים טוב בכלל.. אם אני אעשה קעקוע מקדימה, זה יהיה רק על הבטן התחתונה או על החלק הקידמי של הכתף שלי. על החזה ועל הבטן אני אף פעם לא אעשה. זה נראה רע. אני יכול לחלוק איתכם נסיון מזעזע שהיה לי עם בת שהיו לה קעקועים על החזה. לא יכולתי לנגוע בה בגלל זה.. זה עשה לי רע.

Maddy D

New member
אני מציעה לך

קודם כל לחשוב מה המסר... ממממ מה הרעיון שאת רוצה. את יכולה למצוא דוגמא מעניינת בספריית בית אריאלה באינטרנט ואפילו באלבומים של המקעקע. תיהי פתוחה להצעות, אבל את ההחלטה הסופית תחשבי בכובד ראש. בהצלחה!

Maddy D

New member
אה ועוד משהו

תחשבי על איזור שלא ישתנה הרבה, בבטן בחזה וברגליים. המקום יכול להשתנות בגלל הרזיה והשמנה. בת כמה את בעצם..?

Dying degrEe

New member
ואם את עושה

אל תעשי משהו גדול במיוחד תעשי משהו בסדר גודל הזה!!!!?!?

j i m m y

New member
אממ יש הצעה

תקעקעי תמונה שלי ושל שירלי הולכים יד ביד בשקיעה בצ´אנקי ביץ´

Vsilver NJ

New member
חחח

אני אחשוב על זה עמוס... אני בת 16 כרגע, אבל הגיל הוא לא גורם במקרה שלי. אין לי כוח להסביר כרגע. בקשר למקום הקעקוע, אני באמת אקדיש לזה עוד קצת מחשבה, אתם די צודקים בעניין הזה... ואני פתוחה להצעות, אני לא זגורה על הרעיון הנוכחי. אבל הכיוון המרכזי הוא קבוע, ולא ניתן להסברה... ותודה לכולם
ג´וד.

FaithNoMore

New member
../images/Emo13.gifהרעיון של ג´ימי נשמע מוצלח

היי ג´וד, תראי: 1. על תעשי קעקוע על החזה זה לא יהיה יפה בגיל מאוחר יותר בשכמות ועל הרגל זה הכי יפה. 2. את מוזמנת לשלוח צילומים של החזה שלך ושלך בכלל באי מייל שלי [email protected]
3. גם אני רוצה לעשות קעקוע יש לכם רעיונות בשבילי? 4. הרעיון של הקעקוע של הבחורה הג´ינג´ית בשחור ממש נחמד (ככה גם תזכרי אותי תמיד
). ים השבלולים שמסביב

למעלה