שאלה

ינוקא1

New member
שאלה

לפעמים כאשר אני מטפל באנשים עם רגליים חלשות\חלשות מאוד ומגביר זרימת דם לרגליים (במגע \ דיקור . ..) , יש לאנשים הללו כאבים איומים למחרת בגלל מה שאני מעריך כפתיחה של כלי דם חסומים. אתם מכירים את התופעה ? מה אתם עושים במצבים כאלו ?

freearth10

New member
הדעה שלי

הסיבה שאני כל כך אוהבת את הקינסיולוגיה היא משום שכמעט אין בה מה שנקרא ריאקציה לאחר טיפול, כי הגוף לא יתן לגעת במקום שהוא עדיין לא יכול להכיל. מה שלא פעם קורה לאחר טיפולים הוא שהגוף יוצר התנגדות כי הלחץ היה מעבר למה שהוא יכול להפנים. ההתנגדות מביאה את הכאב ואז אנחנו עסוקים בו ולא בחוויה שעברנו. לדעתי זו אנרגיה מבוזבזת. הטיפול עוזר כל זמן שהוא מותאם לאדם ברגע שהוא עבר את סף היכולת שלו, זה לא מבטל את מה שכבר נעשה אבל התוספת הזאת לדעתי היא פשוט מיותרת. אני עושה עיסויים מאוד עדינים וזה מדהים איך מגע שהוא ברובו מלטף וכמעט אף פעם לא חודר גורם לשינויים כל כך מהותיים.
מאיה

ינוקא1

New member
אני גם עובד מאוד עדין.

המדובר כאן על אנשים עם רגליים חלשות מאוד . אנשים שלא מסוגלים כמעט ללכת. אני די משוכנע שאם היה ניתן במצבם לעשות להם צינתור בעורקי הרגל זו היתה האפשרות העדיפה , אבל גם זה בעייתי לפעמים. גם כאן העיסוי איננו הרבה יותר מנגיעה ולחיצה על נקודות.

למעלה