שאלה

1337hAx0r

New member
שאלה

קניתי עכשיו dvdregionx ולקחתי סרט מזון1 כשאני מכניס תדי וי די רגיון אקס שום דבר לא קורה? אני צריך כרטיס זיכרון אולי?

1337hAx0r

New member
שמתי כרטיסזיכרון

של פליסטיישן 1 וזה גם לא פועל אולי צריך כרטיס של פלייסטיישן 2 בשביל שזה יפעל?,הקופסא של הדיוידי רגיון אקס לא באה עם שום כרטיס היא הייתה רק עם דיסק

1337hAx0r

New member
עכשיו קניתי כרטיס זיכרון של פי אס 2

הכנסתי אותו פירמטתי אותו,הכנסתי תדי וי די רגיון אקס נאדה,זה מתסכל,מישהו יכול לתת לי הוראות מדויקות כי על הקופסא לא כתוב כלום.

1337hAx0r

New member
או שלמישהו

יש את זה ויכול להגיד איך הוא הפעיל את זה בדיוק כי אני עוד מעט צריך להחזיר תסרט שיש לי בזון 1 ושילמתי 450 שקל על הזיכרון והדיסק ומאד בא לי לראות את זה בשביל שה21 שקל שעלה להשכיר תסרט לא יתבזבזו.

game boy

New member
מהות הבעייה היא כנראה......../images/Emo22.gif

שיש ברשותך מכשיר חדיש ,וורסייה 5,דגם R ,ואילו כרטיס הריג´נט איקס שרכשת הוא מהסידרה הישנה-שאינה מתאימה לדגם R ולכן המכשיר לא מזהה את הדיסק. שים לב לאותיות הרשומות על גבי הדיסק,מצידו הפנימי(הסגול) בטבעת המקיפה את ה"חור" של הדיסק. באם רשום שם:VERSION שהוא קטן מ-2.0-הרי מדובר בסידרה הישנה. (באם הדגם שברשותך אינו R- אז הבעייה היא אחרת). אבל-נתחיל מפה.

31337hax0r

New member
תודה רבה על התשובה

אתה צודק,יש לי פלייסטישן R והדיסק גרסא 1. מחר אני אצטרך ללכת להרוג את אדון מוכר בטויס אר אס שהבטיח לי אישית שהדיסק עובד על כל המכשירים בכל הגרסאות ללא כל בעייה.

למעלה